Dagboek

Aantal berichten: 1788
Ga naar:   

Bijna het gewone leven weer beginnen,vakantie is voorbij!

22 augustus 2021

Heyy kanjers van mama!

De verjaardag van Julian is weer geslaagd! Het was een beetje rommelig vieren omdat niet iedereen kon op de dag dat we het vierden en dus komen er uiteindelijk verspreid over 3 dagen visite! 

Het was wel grappig want jij wist 1 cadeautje niet wat je kreeg van papa en mama. Je zag de cadeautjes staan op tafel, en je kon het niet uitstaan. Hadden we toch niet iets wat je niet wist! Je hebt ook nog je lang verwachtte air pods gekregen voor bij je I-phone. Wat ben je blij lieverd, dat had je niet verwacht! Je had het wel gehoopt zeg je! Leuk! Je hebt veel geld gekregen. Je hebt sinds een paar weken ook een nieuwe hobby. Nou ja hobby, je vind de funko's geweldig! Dat zijn deze poppetjes:

Je gaat er helemaal in op, je kijkt overal of er een zeldzame is. Op je verjaardag kreeg je ook al allereerste loon: €94 !!!!! Wowwww kanjer! Mega trots op jou! Je vond het zelf ook wel heel cool dat je dat zelf had verdiend! Topper!

En dan is de vakantie zomaar voorbij! Voor jullie 6 weken (Julian geloof ik wel 8) voorbij gevlogen! Ondanks dat wij niet op vakantie gingen hebben wij ons niet verveeld. De jongens hebben eindelijk de langverwachtte playstation 5. Daar zijn ze super blij mee. Over een paar weken komt Fifa 22 uit, dan hoor je ze helemaal niet meer,haha!

Vandaag gaan we opruimen, alles weer bij elkaar zoeken voor het werk/school, koffer in pakken voor Julian want die gaat gewoon een week naar België! Je zegt dat je ons niet gaat missen, nou vriend mama jou wel hoor! Ik hoop dat je een geweldige ervaring hebt! Je hebt er zoveel zin in! Dat moet goed komen! Mama zet je morgen af bij school want stel je voor dat we je uitzwaaien, dat is echt zo stom! haha Ik zei al als hij vrijdag terug komt, niet stiekem onder de stoelen zitten he dat we denken dat jullie niet mee terug zijn! Whahahaha

Anouk, jij bent gisteren voor het eerst met je vriendinnnetje helemaal alleen de kermis overgegaan! Je vond het echt geweldig! De aanloop er naar toe bracht veel spanning bij je, maar toen je thuis kwam! Nou prachtig! Zoooo genoten had jij! Jullie hadden allebei €15 euro mee. Je kwam thuis met een springtouw, en een knuffel. De glimlach op je gezicht word mama zo blij van!

 

Op naar een nieuw schooljaar! Groep 6 voor Anouk, vanaf nu bij de bovenbouw! Ik blijf mij verbazen hoe snel het allemaal gaat. Zelf het idee dat je eigen ''leven'' stil staat en alles om je heen doordraait. Maar dat is natuurlijk niet zo. Mama word ook alweer 37! Jij gaat examen doen Julian, super spannend. Wat word je vervolg opleiding? Je hebt echt geen idee! We gaan het allemaal zien! 

Mama haar baas is op vakantie en daarom moet mama de aankomende 2 weken 5 dagen werken, en dan ook nog de woensdag naar school. Dus het word gelijk volle bak! 

Lieverds, ik hou van jullie, onwijs veel! Dikke kus en liefs mama

 

 

Hieperdepiep hoeraaaaa! Julian 15 jaar!

20 augustus 2021

Lieve Julian,

Hartelijk gefeliciteerd lieverd met je 15e verjaardag! 

Is het echt alweer 15 jaar geleden dat jij geboren bent? Wat vliegt de tijd. Mama denkt, jeetje alweer 15 jaar! Maar de leeftijd van mama blijft natuurlijk ook niet stil staan! 15 Jaar geleden lag mama nu weeën weg te puffen..En dat duurde nog de hele dag! Tot 21:39u, één van de mooiste momenten uit ons leven! Lieverd, blijf wie je bent, wij zijn trots op jou, en blijf dat ook op jezelf! Op naar je 16e verjaardag!!! Je gaat je examen jaar in, je gaat op werkweek naar België! 

Lieverd ik hou van jou! Dikke kus en liefs mama

Anouk aan het suppen!

19 augustus 2021

Lieve Anouk,

Jij wilde al heel lang een keer suppen. Geen idee hoe je daarbij komt. Jij vraagt mama draait! Haha

Mama had gereserveerd in Alkmaar, er zouden nog 3 kinderen zijn. Totaal dus met 4. Lopen we daar dat terrein op, begint Anouk in eens te smoesen tegen mij! Mama deze 2 kinderen zitten in het koor van kinderen voor kinderen. Je noemde ze zelfs bij naam, Noa en Danilo, dat zijn broer en zus. Ik zeg welnee, die zijn hier niet hoor. Je was er echt heilig van overtuigd. Mama ging het gelijk vragen, en ja hoor! Je bent ook zo een groot fan van kinderen voor kinderen. Je straalde van oor tot oor! 

Hun moeder zei meteen je mag wel met ze op de foto! Nou dat hoef je Anouk geen 2x te zeggen! Wat een feest voor jou!

Daarna het suppen! Je vond het mega spannend maar uiteindelijk helemaal geweldig! Jullie moesten nog een klein stukje, en precies toen viel je in het water! Geeft helemaal niks! We hadden allemaal extra droge kleding voor je mee! De boten op het water vond je wel eng want je was bang dat ze gingen botsen. Een geweldige ervaring weer voor jou kanjer!

Ik hou van jou!

Dikke kus mama

Zomaar

15 augustus 2021

Hoi lieverds!

Hier is mama weer! We hebben lekker vakantie! We gaan niet weg maar blijven lekker thuis. Julian, jij bent lekker aan het werk bij de Vomar! Wat zijn we trots op jou! Je mag door je leeftijd nog maar 3 uurtjes per week werken. Over 5 dagen word je 15 en dan mag je meer werken! Je eerste loon viel tegen want je kreeg maar 15 euro. Dat komt omdat je per 4 weken vangt, en je was dus net begonnen in de 4e week zeg maar. Je volgende loon zal veel meer zijn! Toppertje! Maandag 16 augustus wil jij je verjaardag voor je vrienden vieren..want..papa en mama zijn dan niet thuis! haha Slimmerd! Je kwam heel leuk even melden of we dan ook bier wilden halen en misschien ook een fles safari..hmmmzz...iets met kleine kinderen worden groot? Allemaal nieuw voor ons en ook wij moeten dit even verwerken. We vertrouwen jouw voorledig en geven jou deze kans! Je bent mega trots! Het is wel even een dingetje, vooral voor mama..papa is er nuchterder in! Die zegt dat hij heus wel weet wat hij doet. Jullie gaan eten bestellen. We moeten jou appen als we er weer aan komen. Wij gaan die dag naar de Efteling maar jij wilt niet mee. 

Maandag 23 augustus als school weer begint ga jij voor 5 dagen naar België! Op werkweek, eigenlijk moest je in de 3e klas maar door corona kon dat helaas niet. Daarom gaan jullie gelijk de eerste week! Je hebt er super veel zin in! Je examen jaar gaat van start! Spannend! Ook vooral om wat ga je hierna doen? Je hebt echt geen idee! We wilde afgelopen jaar al open dagen bezoeken maar dat was lastig door corona.

Anouk, jij hebt het heel druk met logeren bij en met iedereen! De eerste week ging je bij Pien logeren, 1 nachtje! Je hebt haar leren kennen omdat ze de dochter is van mama haar collega! En wat hebben jullie een leuke klik samen! Pien is 9, gaat naar groep 5. Jullie verschillen niet heel veel! Erg leuk! 

Verder heb je bij je bff Maud gelogeerd en Maud natuurlijk bij ons. Tussendoor ook nog bij opa..En voor het eerst had je last van heimwee! Mama moest je s'nachts om twaalf uur ophalen. Zo een verdriet als jij had lief klein meisje! Mama denkt dat het je allemaal even te veel werd. Vermoeid,veel gelogeerd en dat dit even de druppel was! Geeft niks hoor lieverd! Je hield mama vast alsof je haar heel lang niet gezien had! 

We zijn met mama haar broer, vriendin en jullie nichtjes naar Walibi geweest! De kinderen wisten er niets van en we liepen elkaar ''per ongeluk'' tegen het lijf! haha Geweldig! De reacties van jullie! Jammer dat we het niet gefilmd hadden! Wat hebben we een leuke en gezellige dag gehad met elkaar! Na Walibi nog lekker gegeten bij de grote gele M. Half tien stapten we in de auto en tegen elf uur waren we thuis! Allemaal lekker fris gedouched en slapen!

Anouk jij wilt al heeeeeeel lang een poppenwagen. Maar in de winkels die poppenwagens zijn gewoon veel te klein. Die mevrouw in de winkel zei waarom koop je niet een echte kinderwagen via marktplaats. Dus je raad je het al, van haar eigen geld heeft ze een kinderwagen gekocht voor haar poppen. Ze heeft er €50 voor betaald en is vast beraden om hem voor €70 te verkopen straks! haha

Het is wel sneu, je word uitgelachen door kinderen als jij met je poppen speelt. Ze vinden je daar te oud voor. Maar jij vind het echt geweldig. Je poppen gaan elke dag mee naar beneden en je brengt ze savonds ook allemaal naar bed. 1 Pop heeft de voorkeur en die mag bij jou in bed. Wel knap van je lieverd, je hebt maar liefst 9 poppen! Dat je graag met poppen speelt denkt mama dat het ook komt omdat jij heel graag een broertje of zusje had gewild.Helaas lieverd, Julian heeft dat gemis nooit zo laten zien. Maar bij jou zie ik dat wel heel erg. Maar papa en mama vinden het goed zo lieverd. Ik vind het heel sneu voor jou. Maar het is nou eenmaal zo. Dus lekker met je poppen spelen!

14 Augustus werd Oma Lamping 60 jaar. Dat hebben we gezellig gevierd. We hebben er lekker gebbqd. Jullie neven Dinand en Almin waren er ook.

Die zien we niet zo vaak omdat ze behoorlijk ver weg wonen. Maar het was super gezellig. Ze slapen nu bij oma, en maandag gaan we dus met iedereen naar de Efteling! Gezellig! Alleen dus niet Julian want die gaat zijn verjaardag vieren voor zijn vrienden. Ze zijn met 7 jongen en Julian dus nog. We gaan het zien! haha

Lieverds, ik hou van jullie, en ik ben mega trots op jullie!

Dikke kus en liefs mama

Springen!

08 augustus 2021