Memories van Anouk

Aantal memories: 143

Ik moest weer bloedprikken op maandag 14 maart 2016

de kinderarts wilde een uitgebreider bloedbeeld, en dus mocht je weer prikken! Wat ben je een ongelofelijke stoere meid! Oma Leeflang was mee! Je kreeg een ijsje van oma! En ook nog een snoepje! We zijn zo trots op jou kleine meid!

Ik slaap zonder speen sinds maandag 14 maart 2016

voor de zoveelste keer heb je je speen stuk gebeten. Ondanks dat we nog een reserve speen in de kast hebben zei mama dat het nu klaar was! En wonder boven wonder vond je het goed! Je zegt spenen zijn voor baby's en ik ben een grote meid! Wat zijn we trots op je!

Vandaag moest je bloedprikken maandag 22 februari 2016

omdat je altijd zere gewrichten hebt. Nu vond dokter het tijd voor bloed te prikken. Je bent geprikt op leukemie,reuma, en nog wat andere zaken. Nu behoorlijke spanning tot de uitslag. Je moest erg huilen tijdens het bloedprikken! Maar een cadeautje doet wonderen! Je bent een kanjer!

Ik ben voor het eerst naar de bioscoop geweest op zondag 17 januari 2016

en het was niet echt een succes! Je wilde alleen maar limonade en popcorn hahaha Dat kreeg je bij de Kleuterbios! Voor de rest heb je alleen maar heen en weer gelopen. Weinig aandacht voor de film!

Ik kan mezelf aan en uit kleden op zondag 20 december 2015

en wat word jij boos als we ook maar iets proberen te helpen! Echt niet dus! Je kleed jezelf al helemaal zelf aan en uit! Wat een topper ben je toch! Nog maar net 3 jaar!