Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

De politie op bezoek

20 mei 2016
Lieve Anouk

Jij hebt 1 grote liefde! Namelijk alles wat te maken heeft met de politie,brandweer en ambulance. Mama heeft een paar weken geleden een mail geschreven naar de politie met de vraag of jij een keer mocht komen kijken in een politie auto. Nu kreeg mama vorige week een reactie met het antwoord dat ze wel bij ons kwamen! Wauw! Een politie auto speciaal voor Anouk! Je bent er helemaal onderste boven van! Je vond het geweldig! Je mocht in de auto zitten, je mocht de zwaailichten aan doen (geen sirene), en je ging nog op de foto met de stoere mannen! Echt het was geweldig!

Liefs mama


Anouk 3,5 lentes jong!

02 mei 2016
heart 3,5 jaar alweer heart

Operatie opa en meer!

10 april 2016
Hoi lieverds!

Afgelopen maandag is Opa Leeflang dan eindelijk geholpen aan zijn heup! Hij heeft een kunstheup! Oma,mama en Anouk hebben opa weggebracht en opa moest zich al om 7 uur melden. Hij werd als eerste geholpen en ging om half acht al naar beneden! Wauw! Heerlijk zo vroeg!
Alles is goed gegaan met opa!

Julian jij hebt je rapport gehad! Echt een super goed rapport! Je bent een kanjer dat je het zo goed doet op school! Nu het 's avonds zo licht is ga je vaak met je vriendjes voetballen. Je word ouder en gaat steeds meer buiten spelen en met je vrienden voetballen! Het tennissen is trouwens ook weer begonnen! Dus het drukke sporten is weer van start voor jou!

Anouk, jij bent wederom weer ziek geweest. Arm kind. Verschrikkelijke oorpijn. Papa was met jou dinsdag naar dokter geweest. Er zit een luchtbel achter je trommelvlies. Die moet zelf knappen, of oplossen. Vroeger prikten ze dat door maar dat mag nu niet meer. Woensdag moest mama werken maar mama heeft afgebeld. Helaas maar ik ga jou niet ziek naar de gastouder brengen. Volgende keer beter!

En dan is het alweer zondag! Vanmorgen hadden we om 10 uur afgesproken met Carola,Noa en Boaz! Noa had een vriendinnetje mee gezellig! Het was super leuk en wat hebben we gelachen! Anouk alleen van de kabelbaan, Boaz die lekker in het water aan het spelen was en samen met zijn grote zus van een hele hoge grote glijbaan gingen! Het was gezellig!! Bedankt!Verder heb ik weinig te melden!

Dikke knuffel en ik hou van jullie!

Liefs mama


 

Anouk staat in de krant!

21 maart 2016
In het Noordhollands dagblad, de Schager courant, onze trots:

 

Een kusje van je zusje....

20 maart 2016
 


                  Lieve Julian en Anouk

Vandaag is het twee weken geleden dat we deze prachtige fotoshoot lieten maken! Op een zondagochtend in Medemblik! En wat zijn we blij met het resultaat! Echt super mooi! Mama wilde heel graag nieuwe foto's omdat mama zoveel is afgevallen. We zijn super blij met het resultaat en nu moeten we maar eens een canvas gaan uitkiezen!

Wat is er verder gebeurd? Lieve Julian, jij gaat onwijs goed. We zijn met jou ook naar de kinderarts geweest voor je bedplassen. Allereerst kwam naar voren dat jou ontlasting beter moet. We gaan dus eerst starten met laxeren en over 2 a 3 maanden gaan we verder met het bedplassen. Sinds het laxeren gaat het qua bedplassen al heel veel beter! Je bent weer wat vaker droog, dat is al lang geleden. Je bent er erg trots op en dat zijn wij natuurlijk ook op jou! 
Je bent erg druk met sporten waar je veel plezier mee beleefd! Van voetbal tot atletiek en van fysio (conditie op doen) tot tennis! Je vind het allemaal even leuk! En het is super goed voor je!
A.s Donderdag krijg je je rapport weer mee! We zijn benieuwd! Je Cito uitslagen waren erg goed! Voor rekenen scoorde je een A, dat doe je al alle jaren en daar word je voor verrijkt. Voor spelling had je een C, en de rest allemaal B! Kortom hier zit een hele trotse mama! Nu alleen nog wat liever zijn voor mama haha. Dit beloofd nog wat voor de puberteit! haha
Vorige week zaterdag was er ook een playback show, waar jij met je vriendjes aan mee deed, met het nummer: Chips en cola (drank en drugs). Er deden 25 acts mee en jullie zaten niet bij de beste 10 laugh. Jullie deden het super goed en we zijn allemaal trots op jullie. Toch best eng dat optreden voor al die mensen en kinderen!

En jij lieve kleine Anouk, ben je nog klein? In mijn ogen blijf je altijd mijn kleine meid, maar soms lijk je wel een meisje van ruim 4 jaar. Zo wijs,slim en zo makkelijk met alles. Julian zegt steeds: Dat leert ze van mij hihi! Leuk om te horen! Maar even serieus, vele mensen zeggen het echt. Je bent qua gedrag,spraak en omgang al echt ver vooruit! Totaal niet verlegen! 

Sinds afgelopen week slaap je ook zonder speen! Spenen zijn voor baby's! Je had hem voor de 365ste keer stuk gebeten en zo uit het niets zei mama: Nu is het klaar, we gaan geen nieuwe meer kopen! En wat denk je? Je vond het gewoon goed! Kanjer! Er stond wel een cadeautje tegenover maar dat heb je dan wel dubbel en dwars verdiend! Je hebt mooie poppen kleertjes voor je babyborn pop uitgekozen! Daar zaten ook schoentjes en een zonnebril bij! Je bent een trotse poppen moeder!

Ook voor jou zijn we naar de kinderarts geweest. We hebben lijkt wel een tien rittenkaart! 
Voor jou gingen we voor je schildklier heen en je pijnlijke gewrichten. Oma Leeflang was mee.
Je werd gewogen en gemeten: 17,3 kg en 100,5 cm! Een grote dame! Eerst zei de kinderarts van dat je te dik was. Toen hij de curve ging invoeren heeft hij excuses aangeboden: ze zat keurig netjes in de curve! En meer bij de gemiddelde lijn dan veel te zwaar! Blijft altijd een moeilijk iets. Voor mama ook, want dat mama zo dik was, hebben ze altijd wel commentaar op je kinderen meteen, maar nu is mama slank (in me eigen ogen nog niet haha).

Maar je gewrichtsklachten komen ontzettend veel voor zegt de kinderarts bij kleine kinderen. De schildklier werkt wel traag maar nog niet traag genoeg voor medicijnen. Je moest nog een keer bloedprikken voor je antistoffen, en als daar ook niks bijzonders uitkomt (de arts denkt gewoon dat alles goed is) dan moeten we je op een kindvriendelijke manier gaan negeren als je pijn hebt..Ik stond met me mond vol tanden..wat moeten we hier nu mee? 7 april hebben we een telefonische afspraak met de kinderarts voor de uitslag. Word dus vervolgd.

Verder vind je het ontzettend leuk op de PSZ. Mama raakt haar baan kwijt, mama werkte bij TSN. Maar je hebt de dag nadat je werkeloos word nog 6 maanden recht op kinderopvang toeslag. En waarschijnlijk is mijn eerste werkeloosheid dag op 1 mei, dus dat komt qua kinderopvang toeslag goed uit want nu kan je gewoon lekker op de PSZ blijven.

Vandaag heb jij een gym voorstelling Anouk! Je moet verkleed als kaboutertje ( een andere mama heeft voor jullie allemaal kabouterpakjes gemaakt). We zijn ontzettend benieuwd naar jou optreden kleine prinses!

Mama houd heel veel van jullie! Dikke kus en heel veel liefs
mama