Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Naar school,zwemles en meer

23 november 2016
Lieve Julian en Anouk,

Nog een paar weken en kerstvakantie staat voor de deur! Nog 4 weken school! 

Julian, met jou gaat het goed op school. Het gaat je allemaal erg makkelijk af. Je hebt plustaken en topklasse (extra werk) maar ook dat je vind je makkelijk. Volgende week krijgen jullie je rapport en dan volgen er tien minuten gesprekken. Dan maar eens vragen aan juf! 
Ook heb je zomaar in 1 week, 2x gewisseld! Een kies en een hoektand. Volgens mij heb je nu alles gewisseld. Mama weet het niet zeker. 

Afgelopen zondag zijn we naar Ajax geweest. Even quality time met papa en mama! Je had in je schoen kaartjes gekregen voor AJAX - NEC! Wat een feest, een 5-0 overwinning voor AJAX! Je vind het geweldig, en je genoot er ook echt wel van , even alleen met papa en mama!

Je hebt laatst een laptop van je eigen geld gekocht. Papa en mama dachten dat je er niet veel mee zou spelen maar niets is minder waar. Je vind hem geweldig en speelt er heel veel op. Je gaat ook zelfstandig met je vriendje Jef naar voetbaltrainen, dat is wel fijn! Ook hebben jullie op school lootjes getrokken. Altijd weer erg leuk de surprise! We hebben niet een hele moeilijke surprise bedacht dit jaar! Een gouden voetbalschoen! Gedicht is klaar, alleen nog even het cadeautje kopen en dan afwerken en klaar! Ideaal! We hopen dat jij dit jaar ook een mooie en leuke surprise krijgt want vorig jaar had een nieuw pools jongetje jou...en die wist niet precies wat hij moest doen. Erg jammer! 

Het bedplassen is er helaas nog steeds. Je krijgt daar een pilletje voor. We moesten een stop week inlassen om te kijken of je dat tabletje echt nog nodig had. Maar zodra we ermee stoppen gaat het mis. Nu ben je iedere nacht droog. De kinderarts had ons weer gebeld en we mogen een half jaar nonstop gebruik maken van de tabletjes en dan over een half jaar moeten we terug komen. Je vind het ook wel spannend, want volgend jaar september ga je op schoolkamp met groep 8. Daar denk je nu al aan. Weet je lieverd,het is niets om je voor te schamen maar ik snap dat het niet leuk is voor je!

Anouk, jij hebt er inmiddels bijna 3 weken school op zitten! Elke dag neem je fruit mee naar school en dat vind je heerlijk! Andere kinderen hebben een koekje mee, sommige fruit. Mama had verwacht dat jij ook om een koekje zou vragen omdat de andere kinderen dat ook hebben. Maar jij vind een fruitje heerlijk!
Helaas ben je sinds gisteren ziek. Spugen, spugen en nog eens spugen..Wat een nacht! Arm moppie, je vind het zelf ook niet leuk. Je zegt ziek zijn is stom. En zo is het maar net! Morgen ga je ook nog niet naar school. Je hoeft maar een slokje drinken te nemen en het komt er net zo hard weer uit. We houden je goed in de gaten. Papa belde net, ook papa is ziek geworden! Het heerst enorm dat buikgriep!

Er komt een onwijs druk weekend voor je aan, dus we hopen dat je opknapt! Mama denkt dat ze je lekker thuis houd, en maandag pas weer naar school. Zaterdag gaan we met zijn 2tjes naar het studio100 winterfestival en gaan we onze beebiesite vriendinnetjes ontmoeten! Corina en Fleur! Kunnen we Corina eindelijk een echte knuffel geven want ze is een dappere mama! 

Zondag ga je met oma Lamping, Julian,Dinand en Nancy naar de Club van Sinterklaas feest in Ahoy! Joepie! Wat een feest! 

Kortom, het zijn drukke dagen voor jou kleine meid! Je hebt het goed naar je zin op school en elke dag heb je nog met iemand gespeeld. Je vind het geweldig. Mama geniet er ontzettend van dat jij het zo naar je zin hebt!

Nu jullie allebei op school zitten heeft mama meer tijd over. En dat betekend dat mama lekker overdag kan gaan sporten en niet meer in de avond hoeft! Van de week heeft mama 5,5 km hardgelopen, en mama is daar heel trots op!

Lieverds, ik hou van jullie! Anouk jij snel beter worden!

Dikke kus en liefs mama

Hiep hiep hoera!!! Anouk 4 jaar

02 november 2016
Lieve kleine ondeugende Anouk!

Eindelijk is voor jou daar de dag! Vanaf nu mag je elke dag naar school! De dagen telde je af! En nu mag je dan naar school! Je hebt er totaal geen moeite mee! Vanmorgen mocht je uitdelen op school! Wat een feest! Op je echte verjaardag uitdelen! Je mocht ook kaartjes uitblazen!

We kwamen om 7 uur zingend je kamer binnen, papa,mama, en Julian! Je vond het erg mooi! Je ging gelijk naar beneden om te kijken naar de cadeautjes! Je kreeg een dekbedovertrek van K3, een rugtas van K3, een spel van woezel en pip spelen tikkertje, playmobil de supermarkt en van Julian kreeg je van playmobil een gymzaal! Wat een feest! Je andere cadeautjes heb je afgelopen zondag gehad want toen vierde we je verjaardag! Je hebt vooral veel playmobil gehad! 

Op school mocht je dus uitdelen, en je trakteerde lekker op een bekertje met fruit! Heerlijk! Juf was er ook erg blij mee! Je bent tenslotte een fruitmonster dus dat is geen probleem! 

Uit school mocht je vriendinnetje Maud gezellig met ons mee. Ze bleef een broodje eten, jullie gingen samen naar gym, en ze bleef avondeten: patatjes! Wat een feest! Ons meisje is echt jarig! Na het eten ging Maud naar huis, jij lekker douche en naar dromenland! Morgen mag je weer naar school! Je was doodmoe, je lag om half zeven al!

Lieverd, we hopen dat je een hele mooie en leuke verjaardag hebt gehad! Maar dat denk ik wel!

We houden van jullie!
Dikke kus papa en mama


Heerlijke herfstvakantie!

23 oktober 2016
Hoi lieverds!!

Wat hebben we een leuke en gezellige herfstvakantie gehad! Zondag tot en met dinsdag was er een vriendje van Julian te slapen. Hij bleef 2 nachtjes en dat was erg gezellig! 
Woensdag zijn jullie met oma Lamping en papa naar Monkeytown geweest. Jullie hebben je prima vermaakt! Donderdag tot en met zaterdag heeft Julian bij Tijn geslapen. Zaterdags moesten jullie weer voetballen en na de voetbal zijn we doorgereden naar Amsterdam. Daar gingen we naar de laatste training van Ajax voor de klassieker! Toen als afsluiter gezellig naar de Macdonalds.
 Toen was het alweer zondag en zijn we vanmorgen lekker wezen zwemmen in Purmerend! Super leuk was het! 
S''middags hebben we gezellig de klassieker gekeken en zometeen gaan we patatjes eten en zit papa zijn vakantie erop! Oma Lamping komt hier ook gezellig patatjes eten. Julian, jij hebt morgen nog lekker een dagje vrij. Studiedag! 

Lieverds, wat was het fijn!!

Ik hou van jullie! dikke kus mama


Gaslek in de straat

17 oktober 2016
 
Gaslek in de straat


Lieve Julian en Anouk

Het is herfstvakantie! Heerlijk! Zelfs papa heeft lekker een weekje vrij! Vandaag is nog maar de 1ste dag maar we genieten er heerlijk van. Afgelopen zaterdag moest Julian voetballen. Binnen 1 minuut had jij er al 2 gescoord Julian! Wat is dat goed voor je zelfvertrouwen! Normaal heb je het heel zwaar maar de tegenstander was niet zo heel goed maar wel goed voor jou zelfvertrouwen! Jullie wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 16-1 !!!! Je hebt 4x!!!! gescoord! Topper! Oma Lamping kwam gezellig kijken. Oma zei al dat ze vaker moet kijken omdat jij zo goed speelde! 
Na de wedstrijd ging oma naar huis en gingen wij door naar oma Leeflang.
We hebben het weer erg gezellig gehad ondanks de moeilijke situatie. Opa en oma Leeflang wonen niet meer samen. Opa heeft afgelopen maandag, op mijn verjaardag te horen gekregen dat hij een huisje heeft! Dat is heel fijn. Zaterdag is mama met Anouk gaan kijken. Opa heeft een mooi stekje, al blijft het voor iedereen een hele moeilijk situatie. 
Met Zoey ook nog naar de dierenarts geweest, ze heeft diarree en blijft spugen. Medicijnen gekregen en we zijn nu 2 dagen verder maar het spugen doet ze nog steeds. We hopen dat het wel gaat helpen de medicijnen. Zoey is natuurlijk ook al op leeftijd.

Ook zijn we met Anouk nog voor controle bij de kinderarts geweest. Alles was goed ondanks nog steeds de zere benen en armen. Je hebt wel een beenlengte verschil maar dat is iets wat de schoolarts in de gaten moet houden. Je werd nog gewogen en gemeten. Je bent 1.06m en je weegt 18,5 kg. Netjes binnen de curve en je gewicht zelfs onder het gemiddelde volgens de kinderarts. 
Het blijft moeilijk om jou zo te zien met je zere gewrichten, maar volgens de kinderarts is er echt niks aan de hand. Waarschijnlijk toch groeipijnen, maar ze heeft het al bij het wakker worden. We hoeven niet meer terug te komen. 

Julian zijn beste vriend is sinds Zondag bij ons logeren. Hij blijft nog een nachtje. Ze hebben het onwijs leuk en genieten ontzettend! Hoe leuk is dat? Van de week ga jij ook bij Tijn logeren. Leuk zo om de vakantie met je beste vriend te vieren. 

Vanavond na het eten hoorde mama dat er een gaslek was in de straat. Die kans laten we dus niet onbenut en mocht jij even kijken bij de brandweer auto Anouk! Super leuk!
Oh ja! Vanmorgen nog op visite geweest bij mama haar vroegere buurmeisje! Erg leuk om nu weer contact te hebben!
Oma Lamping neemt jullie ook nog meer naar het feest van de club van Sinterklaas! Hoe leuk is dat?!!!!!!!! Het is geloof ik op zondag 27 november, de dag ervoor gaat mama met jou naar het studio 100 winterfestival! Drukke dagen voor je aangezien je ook naar school gaat! Kortom alleen maar genieten!
 

Lieverds, ik hou van jullie! Heel veel!!!
Dikke kus mama

Zomaar

08 oktober 2016
Lieve Julian en Anouk

Inmiddels zitten we alweer bijna 2 maanden verder na ons laatste bericht. Mama wilt het niet opgeven. Af en toe schrijven wanneer mama tijd heeft. Mama heeft het gewoon net zoals ieder ander gezin onwijs druk en is blij als jullie te bed liggen en wij lekker op de bank kunnen hangen! haha

29 Augustus moest je weer naar school Julian! Je was natuurlijk jarig geweest in de vakantie en mama liep even mee om te vragen wanneer je mocht uitdelen. Dat was een dag later. Het was hartstikke lekker weer dus heb je lekker ijsjes uitgedeeld! Dat is het voordeel weer van in de zomer jarig zijn! 

Je was op een zaterdag jarig en zo hebben we je verjaardag sinds tijden op de dag zelf gevierd. Het was erg gezellig met de mensen die ons dierbaar zijn. Oma Leeflang kon helaas niet want die lag met een longontsteking in het ziekenhuis. Dat was erg jammer.
Je wilde graag van je verjaardagsgeld een laptop kopen. Nou alleen daarmee redde je het niet. Aangezien je niet meer met je lego speelt hebben we dat op marktplaats gezet en dat was echt in een uur verkocht. En voor behoorlijk veel geld, dus je laptop kon er komen! Oom Casper heeft even uitgezocht welke we het beste konden kopen. Je kwam €50 tekort en die hebben papa en mama nog betaald. Ook gelijk je mindcraft op je laptop geinstalleerd en je bent in de wolken..Eigenlijk gewoon een verwend nest. Maar ja, je hebt er zelf voor gespaard! En daar ben je zelf ook terecht trots op!

Woensdag 21 September vierde je je kinderfeestje! Jef en Tijn mochten mee naar de bekerwedstrijd Ajax- Willem II ! Dat was een leuke wedstrijd, en we zaten op de eerste rij op het rechte stuk. Dus alle spelers konden jullie heel goed zien. We waren pas twaalf uur thuis maar het super leuk en gezellig! Kortom een geslaagd kinderfeestje! 

Anouk jij bent de laatste maandjes (2) tot je 4 jaar word lekker thuis. En wat genieten we heerlijk van jou aanwezigheid. Heerlijk knuffelen, kletsen en samen spelen. Wat zullen we je straks missen en wat zal het stil zijn....maar eerlijk is eerlijk..je bent er zo aan toe om naar school te gaan. Je komt in de dolfijnengroep. Je mocht vanaf woensdag 21 september tot aan 2 november, als je 4 jaar word, elke woensdag naar school. Je vind het geweldig. Juf zei al je merkt niet eens dat Anouk nieuw is op school. Ze kent alle kindjes al. Je had een frozen beker uitgekozen. En we hebben een roze bakje gekocht voor je fruit! 
Maandag moeten we weer met je naar de kinderarts. Wederom voor je zere benen/armen. We moesten het aankijken en negeren. Helaas heb je er nog steeds last van. Wat het is? Geen idee...maar als je veel gedaan hebt. Zoals nu ga je op de woensdag ochtend naar school, en dan al uit school begin je er al over. Het zit net onder je knietjes. Het blijft een raadsel.

In September hebben jullie nog een leuke fotoshoot gehad samen! Super leuk is het resultaat! We hebben voor de oma's. en opa de foto's op een canvas doek besteld! Natuurlijk hangt hij ook in onze woonkamer! Super leuk voor later! 

Nu zijn we aan het aftellen voor Anouk haar 4e verjaardag. Gisteren hebben we de uitnodigingen op de post gedaan. Je taart heeft mama al uitgezocht. Op zondag 30 oktober vieren we je verjaardag. En dan op de dag zelf als je echt 4 jaar bent, mag je uitdelen op school! Joepie!
Je hebt trouwens een nieuwe slaapkamer gekregen! Mama is heel blij met het resultaat. Voor je verjaardag krijg je nog een nieuw bed, maar dat weet je nog niet. Jij gaat die woensdag naar school en als je terug komt staat je nieuwe bed in je kamer! hihi Van opa en oma Camping mocht je een nieuwe fiets uitzoeken. Je koos voor een mooie Frozenfiets..wauwwww Super gaaf! Hartstikke bedankt hoor!

Ik hoop dat mama alles een beetje verteld heeft? Mocht ik nog wat vergeten zijn dan zal ik dat nog aanvullen.Morgen gaan we naar de premiere van de Club van Sinterklaas, in Utrecht! We hebben er super veel zin in!

Julian is nu voetballen, mama heeft nog geen een wedstrijd gemist. Maar 8 uur vertrekken vond mama echt te vroeg. En ik moest dan Anouk wakker maken. Dus nu voor het eerst ben je alleen naar de voetbal. Je moet uit voetballen in Den Helder, dus ook nog eens 3 kwartier rijden! Loslaten! haha

Mama moet ook veel denken aan Corina, vriendinnetje die zo jong al een vreselijke ziekte moest krijgen. Nu krijgt ze chemo en bestralingen..Ze is een topper en ik weet zeker dat zij met haar gezinnetje die vreselijke ziekte gaat overwinnen! Corina, we zijn trots op je!

Tot snel lieverds!
Dikke kus mama