Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Drievliet

28 mei 2017
Wat hebben wij ontzettend genoten in Drievliet:

 
 

K3.veiligheidsdag,schoolreisje en moederdag

14 mei 2017


Lieve Julian en Anouk
 
We zijn weer een maandje verder. En wat vliegt de tijd voorbij! De afgelopen weken hebben we verschillende leuke dingen gedaan! 29 april ging mama met Anouk naar K3, met de trein! Wat een avontuur! Papa had ons om 9 uur afgezet bij het station en toen met de trein naar Amsterdam waar we 1x moesten overstappen! Om elf uur waren we in Amsterdam! Gezellig eerst naar ballorig! Achteraf was dat niet heel slim want je was super moe daardoor! Na ballorig liepen we naar buiten en zagen we Peter,Corina,Jochem en Fleur lopen! Super leuk! Hun gingen nog even wat eten en wij gingen naar het plein. Daar was mama je nog even kwijt. Echt mama haar hart zat in haar keel. Ik keek 1 moment de andere kant op en weg was je. Uiteindelijk gelukkig weer gevonden en je was ook al aan het huilen.
We zaten natuurlijk op de 1ste rij! Dat was echt super gaaf! Zo dichtbij! We hadden natuurlijk 2 stoelen maar jij was toch alleen maar aan het dansen dus had mama gevraagd of Corina met Fleur naast ons kwamen zitten! Dat was echt super leuk! Jullie stonden al snel samen te dansen, alsof jullie elkaar al heel lang konden haha. De show was echt super leuk! Lekker zingen en dansen! Super leuk was het om Corina en Fleur weer gezien te hebben!
Toen nog met de trein naar huis, en toen was je wel heel moe! Papa en Julian kwamen ons ophalen bij het station. We gingen als afsluiter gezellig eten bij Macdonalds.
 
Zondag gingen we ook alweer vroeg op pad. Het was veiligheidsdag in Amsterdam! Na het grote succes van vorig jaar zijn we dit jaar natuurlijk ook weer geweest! Jij vind dit echt geweldig Anouk! Je mocht zelfs op de brancard van de ambulance, op de scooter bij de politie, en zelfs brandweerman Sam was er! Kortom het was echt super leuk!
 
Mama is druk aan het werk, maakt veel uren, waardoor ze minder tijd heeft met jullie. Gelukkig is de oppas allemaal goed geregeld. Het valt mama wel zwaar. Dinsdag,donderdag,vrijdag en zaterdag! Vooral de vrijdag en zaterdag zijn lange dagen.
 
Julian heeft tot 2x toe kiezen laten trekken. 1ste Keer moest hij erg huilen, hij wist niet hoe of wat het precies ging. De tandarts was echt super aardig en deed het echt super. Je kiezen zijn nu dus getrokken, aankomende maandag krijg je dingetjes tussen je kiezen om ruimte te maken voor de ringen die om je kiezen moeten straks. 22 Mei word dan je beugel geplaatst. We zijn benieuwd hoe alles gaat. Weer een nieuwe fase!
Julian jij bent met jou team weer kampioen geworden! Jullie zijn gehuldigd en mochten met de platte kar door het dorp! Hoe leuk is dat! Echt super geregeld! Jullie kregen ook een medaille! Toppers!
 
9 Mei was een emotionele dag. Op deze dag was het een jaar geleden dat opa Lamping overleed, en dat opa en oma Leeflang uit elkaar zijn gegaan. Papa ging vandaag ook met Anouk mee op schoolreisje naar Hoenderdael! Een super leuke dierentuin zei papa! Daar moeten we dus snel nog een keer heen!
Vandaag is het Moederdag, en wat is mama goed verwend. Mooie knutseldingetjes waar mama super blij mee is! Een lieve kaart geschreven door Julian, en waar Anouk haar eigen naar probeert te schrijven! Vanmorgen zijn we eerst naar oma Pip geweest en daarna naar oma Lamping. Nu zijn we thuis en zijn we voetbal aan het kijken. Helaas gaat Feyenoord voor het eerst in 18 jaar geloof ik landskampioen worden. We hadden een kleine hoop! Nu maar hopen dat Ajax de Europa league finale gaat winnen want dat zou echt super cool zijn!
 
Mama heeft ook een nieuwe camera, waar mama echt heel blij mee is! Foto’s maken is toch wel een beetje mijn hobby! Gelukkig wilt Anouk vaak genoeg op de foto! Haha Julian wilt niet meer zo graag!
 
Lieverds, ik hou van jullie, tot de maan en de sterren en weer terug…
Dikke kus en liefs mama
 
 


 

Zomaar

17 april 2017


Hoi lieverds!
 
Hier is mama weer! Wat is het stil op de site..maar stoppen…nee dat kan mama nog niet! We gaan gewoon door met zo af en toe een update.
Sinds mama zoveel werkt hebben we het allemaal een stuk drukker gekregen! Mama heeft het onwijs naar haar zin en werkt met veel plezier. Financieel is het ook een stuk aangenamer nu.
 
Julian, jij doet het harstikke goed op school. Je had een keurig rapport en komt gewoon goed mee. Afgelopen week had penalty bokaal en voor het eerst sta je niet in de finale! Geeft niks hoor! Maar je vond het erg jammer.
Verder heeft mama weinig te vertellen. Aankomende vrijdag gaan de eerste 2 kiezen eruit, en over 2 weken, op 5 mei gaan je andere 2 kiezen eruit..Je beugel komt in zicht!
Gelukkig ben je er wel wat rustiger onder, meerdere kinderen uit je klas krijgen een beugel. En jij bent allang blij dat je geen buitenboord beugel moet. Je hebt ontzettend weinig ruimte in je mond en daarom moeten er 4 kiezen uit! Mama heeft het erg met je te doen en is er ook geen held in, maar voor jou ben ik er hoor moppie! Komt allemaal goed!
 
Anouk, jij zit nu bijna een half jaar op school. En wat heb jij het onwijs naar je zin! Je speelt heerlijk en vind het geweldig! Aankomende woensdag gaan jullie naar de kinderboerderij en dan gaat papa mee! Super leuk, en als klapper mag papa 9 mei ook mee op schoolreisje met jou Anouk! Hoe leuk is dat?!
De aftelkalender is klaar, en je telt de dagen af..29 April gaan we samen naar K3! Ook Corina en Fleur zullen er zijn! We hebben er echt heel veel zin in!
 
Lieverds, het is een kort verslagje maar mama weet het niet? Haha
Wat ik wel weet is dat ik heel veel van jullie hou!
Dikke kus en heel veel liefs
Mama


 

Eerste berichtje in het nieuwe jaar

01 februari 2017
Lieve Julian en Anouk

Hier is mama dan! Ons eerste berichtje van 2017! We hebben het zo ontzettend druk met van alles en nog wat. Als eerste is mama super blij! Ik heb weer een baan! Mama gaat bij de keurslager in Heerhugowaard werken! De ene week werkt mama 3 dagen en de andere week 4 dagen. Best pittig, maar het is ontzettend leuk en de oppas is goed geregeld! Op dinsdag dan komt oma Lamping bij ons in huis! Donderdag is papa vrij. En op vrijdag en zaterdag komt Oma Pip bij ons in huis. Omdat oma Pip wat verder weg woont blijft ze bij ons slapen! Mama is super blij dat het zo goed geregeld is, anders had mama er niet aan begonnen! Het is veel werken, en we hopen dat we het financieel wat ruimer gaan krijgen.

Julian: Jij hebt een toets gehad in November en dat was een soort test toets. Gewoon om te kijken wat je niveau is. Er kwam VMBO Kader uit. Je iq kwam op 94 uit. Je bent een gemiddelde leerling. Dit telt 1/6 mee voor de eind beoordeling van wat je als advies mee krijgt van juf. 
Verder ben je gestopt met atletiek en doe je nu alleen nog voetbal (3x in de week). Je merkt goed dat je groter en brutaler word. Wat is het soms lastig om hiermee om te gaan. Je doet het goed op school. 
Ook zijn we met jou naar de ortho geweest. Op advies van de tandarts moesten we daarheen. Er zijn foto's gemaakt en je moest happen. 20 Maart hebben we het behandelplan gesprek. De ortho heeft al gezegd dat er kiezen getrokken moeten worden..Je was in tranen..arme jongen! Je gebit is gewoon je visite kaartje voor later..Zowel papa als mama hebben vroeger een beugel gehad. Kleine jongens worden groot! Veel te snel!

Anouk: Jij bent net als je broer hypermobil. Kortom, erg lenig! Je hebt ook een raar loopje, maar het blijkt dat je rechteronder beentje niet goed ontwikkeld is, en je rechtervoetje ook een stuk kleiner is. Het is ons nooit opgevallen met schoenen kopen. We moeten nu 13 februari met jou naar de podoloog. Deze gaat zooltjes voor je aanmeten om ervoor te zorgen dat je weer recht loopt. Je zere gewrichten komt helaas door hypermobil en is dus niks aan te doen. 

Sindskort zit je 2x in de week op zwemles. Omdat je nog maar 4 jaar bent mag je nog maar een half uurtje per les. We hebben totaal geen haast. Maar omdat het ook goed is voor je gewrichten ga jij lekker 2x in de week zwemmen. Op Donderdag en Vrijdag middag zwem je. 

We zitten alweer in Februari wat ook alweer betekend dat jij alweer 3 maanden op school zit! Het gaat echt veel te snel!

Lieverds, mama gaat weer wat doen! Ik hou van jullie! Ontzettend veel!
Dikke kus en liefs mama
 

Tot ziens 2016!

31 december 2016


Lieve Julian en Anouk

Het jaar 2016 is een jaar die we eigenlijk snel moeten vergeten..We hebben zoveel dieptepunten dit jaar gehad dat mama er eigenlijk niet te veel over wil vertellen. 9 Mei is opa Lamping overleden, na een heel kort ziekte bed. Op die dag kondigde opa en oma Leeflang hun scheiding aan, na 39,5 aar huwelijk was het over..4 Juli de verjaardag van papa, toen kondigde Steffan en Janneke hun scheiding aan..Kortom allemaal dieptepunten..

Wat ik iedereen wens voor 2017 is vooral een heel liefdevol,gelukkig en boven alles een gezond 2017...Gezondheid is toch wel iets wat het allerbelangrijkste is. Gezondheid is niet te koop. Heb elkaar lief en geniet elke dag van elkaar! Echt het is zo belangrijk!

Lieve Julian en Anouk, jullie zijn ons alles. Het belangrijkste bezit in ons leven. 
We gaan van 2017 een mooi jaar maken! Een jaar waarin Julian naar groep 8 gaat, 11 jaar word, op kamp gaat en je gaat mee doen aan een theatergroep de ontdekkingsreis! En........je krijgt een beugel!!! 

Anouk, jij gaat volgende week starten met 2x in de week een half uur zwemles. Je word dit jaar 5 jaar, en dan ga je alweer naar groep 2. Je pijnlijke benen en gewrichten, altijd maar moe, baart ons wel zorgen. We weten dat Julian hypermobil is en we gaan nu laten onderzoeken of Anouk het ook heeft maar dan in zwaardere vormen. Ook willen we zeker weten dat bepaalde spierziekten worden uitgesloten..dit word dus allemaal vervolgd!

Lieverds, ik hou van jullie, heel veel!
Dikke kus en ik wens jullie een fantastisch 2017!
Dikke kus en liefs mama