Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

De zomervakantie is voorbij!

03 september 2017
Mijn eigen foto model! 

Hoi lieverds!

De 6 weken vakantie zijn voorbij gevlogen! Echt ongelofelijk hoe snel! In het begin dacht mama, dit gaan 6 lange weken worden maar achteraf is het voorbij gevlogen. Mama moest gewoon doorwerken en had geen vakantie. We zijn wel dan het weekendje naar Slagharen geweest. Papa had wel 2 weken vrij. 
Nu liggen jullie weer op bed! Het gewone leven met regelmaat gaat weer beginnen! Voor jou Julian gaat het voetbalseizoen weer beginnen! Vanaf dit jaar voor het eerst op groot veld voetballen! Spannend! 
Jij Anouk gaat op dansen! Mama vind dat zo leuk! haha Vandaag was er een opendag bij de dansschool en jij was echt super enthousiast! Morgen de eerste dansles meteen! Cool!
Jullie hadden ook een heel lief kaartje van oma Pip om jullie succes te wensen op school! Echt heel leuk! Dank je wel oma!
Mama gaat ook weer beginnen met zaalvoetbal! Hoe leuk dan?! Mama werd gebeld en gevraagd of mama weer kwam voetballen! Mama vind het wel super spannend! Aankomende woensdag de eerste wedstrijd!

Lieverds, heel veel succes op school! Julian, voor jou je allerlaatste basisschool jaar! Geniet ervan jongen! Want vanaf dan word het echt serieus! Je hebt er al onwijs veel zin in! 
Anouk, jou laatste kleuterjaar....jeetje..laatste kleuterjaar...waarom gaat het allemaal zo snel!? Althand we gaan er vanuit dat je volgend jaar gewoon naar groep 3 gaat. Je bent dan wel een vroege leerling! Maar we gaan het zien!

Succes kanjers!
Dikke zoen en liefs 
Mama
 

                                                          
 

Dagje Duinrel

27 augustus 2017


Lieve Julian en Anouk

Vandaag stond er een dagje duinrel op het programma! Het was maar een klein uurtje rijden! We hebben een super leuke dag gehad! Gratis kaartjes hadden wij van de vomar actie! En wat hebben we genoten! Lekker door het park gelopen en heerlijk 3 uur gezwommen in het Tikibad! Julian wilt heel graag met zijn kinderfeestje erheen! We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn! Dit was eigenlijk de afsluiter van de zomervakantie! Nu nog een weekje lekker bijkomen thuis en dan vanaf maandag fris en fruitig weer naar school! Hallo groep 2 en groep 8 !

Lieverds, ik hou van jullie! Dikke kus mama

 

 

Hoera! Julian 11 jaar!

20 augustus 2017

Lieve Julian

Mama schrijft volgens mij elk jaar hetzelfde..De tijd vliegt voorbij! En nu ben je dan alweer 11 jaar! Lieverd, van harte gefeliciteerd met jou 11e verjaardag! Helaas zijn er heel veel mensen op vakantie, je bent dit jaar midden in de zomervakantie jarig. Ondanks dat was het een zeer geslaagde dag!

Je had aan papa en mama een cadeau bon gevraagd van intertoys! Je wilt dolgraag een PS4 kopen van jou verjaardags geld. We hadden een grapje uitgehaald met jou. De cadeautjes waren verpakt in Feyenoord inpak papier! haha Geweldig! Dat gezicht van jou! Toen je de cadeau bon openmaakte gaven papa en mama jou een keuze..je mocht de cadeaukaart inleveren voor een cadeau. We hebben het gefilmd. Echt prachtig om die twijfel bij jou te zien. Eerst ging je de cadeaukaart (deze was nep) naar boven brengen maar toch twijfelde je. En uiteindelijk koos je (gelukkig wel) voor het cadeau!  En gelukkig maar, want je was echt mega blij:


Normaal doen papa en mama niet van die grote cadeaus. Maar jij weet nooit wat te vragen en tussendoor krijg jij ook geen cadeautjes omdat je niks weet te vragen. Nu mama ook veel werkt, en Anouk nog niet het besef heeft hoe duur iets is...kreeg je van papa en mama de PS4! 

Van oma Lamping, kreeg je nog een PS4 controller! Bofkont! Van de andere oma en opa kreeg je van ieder nog 3 maanden online voor je PS4! haha Iedereen zat in het complot! Prachtig! Van de andere visite kreeg je cadeau bonnen van intertoys. Eind september komt Fifa 2018 uit en die moet je dan van je eigen geld kopen! Dat ga je makkelijk redden met je cadeau bonnen!
Iedereen bleef lekker patatjes eten en na het eten ging iedereen naar huis! 
Lieverd, ik hoop dat je je super jarig voelde! De woensdag na de vakantie mag je uitdelen op school. De laatste keer, want je gaat naar groep 8! Mijn kleine grote jongen...naar groep 8! Waar gaat de tijd zo snel? Was je nog maar heel even dat lieve kleine babytje..waar ik nog lekker mee mocht knuffelen en kusjes geven! Nu vind je dat niks meer haha! Je vriendjes komen normaal gesproken ook op je verjaardag even een taartje eten maar die waren op vakantie! Jef was er wel trouwens! Thijs en Tijn waren op vakantie!

Lieverd, nogmaals gefeliciteerd! Papa en mama houden van jou! Dikke kus en liefs mama


 

Weekendje Slagharen!

04 augustus 2017

Lieve Julian en Anouk

Vandaag was het dan zover! Wij gaan naar slagharen! Vrijdagochtend vertrokken we om 8 uur! Auto volgeladen! Volgens papa natuurlijk weer veel te veel mee..maar ja! Zo is mama nu eenmaal! Rond 10 uur kwamen wij er aan, en hebben we ons gemeld. Om 14 uur mogen we in onze sta caravan. We zijn lekker het park in gegaan en we hadden de zwemspullen mee. Dat was maar goed ook want het begon behoorlijk te regenen! Dus zijn we gezellig gaan zwemmen! Heerlijk een paar uurtjes! Rond 14 uur zijn we naar de sta caravan gegaan en alles gaan uitladen! Het zag er allemaal netjes en schoon uit! 

Daarna weer gezellig het park ingeweest. Rond 17 uur zijn we lekker gaan eten, patatjes! Daarna nog naar de caravan geweest en in de avond was thema avond. Gezellig spelletjes doen! Anouk was echt doodop dus is papa in de caravan gebleven met Anouk zodat die lekker kon slapen!

Zaterdag ochtend gingen we lekker ontbijten in het restaurant! Met als hoogtepunt: Randy en Rosy kwamen ontbijten! Super leuk zo een arrangement! Nu mama werkt is er gewoon veel meer mogelijk..alles heeft zijn voordeel. Het was super verzorgd! Helemaal top!
Daarna weer lekker het park in geweest, gezwommen. We hadden voor vanavond een diner geboekt! Wat hebben we lekker gegeten! Onbeperkt eten en drinken! Lekker! In de avond was er musicalavond met Bingo! Julian, jij mocht het podium op om de nummer van de bingo te zeggen! Super leuk vond je dat!
Anouk was nu wel gezellig mee, maar rond 22 uur is mama met je naar de caravan gegaan. Je was wederom zo moe! Zoveel indrukken en allemaal leuke dingen..je sliep echt zo!
Papa en Julian kwamen om 22:45u , dus het viel nog mee. 

Toen was het alweer zondag. Wederom ontbijten,het park in geweest en lekker gezwommen! In de avond zouden we weer naar de bingo..Alleen..Julian kreeg onwijs last van zijn ogen. Dar had hij al een paar weken..Elke keer leek het beter te gaan. Even getwijfeld of we een huisartsenpost moesten opzoeken, maar we zijn lekker naar de caravan gegaan en daar zijn jullie redelijk op tijd gaan slapen, 21.30u! 

De laatste dag alweer! Alle spullen inpakken en inladen! Mama had ook even de eigen huisarts gebeld en daar kan je morgen ( dinsdag) terecht. (Later blijkt toch dat je een vorm van hooikoorts hebt of een allergische reactie) Nadat alle spullen waren gepakt, hebben we lekker een broodje bij de jumbo gehaald. Daarna nog een laatste ronde door de caravan. Mama heeft jullie afgezet in het park en toen is mama de auto op de parkeerplaats gaan zetten. 
We hebben nog gezwommen en nog een laatste ronde door het park. Maar het was vandaag zo druk..niet normaal! We hadden het plan de hele dag te blijven. Rond 14 uur zijn we weer richting huis vertokken. Onderweg afgesloten bij de Mac donalds. De hondjes opgehaald bij opa. Oma ook nog even gedag gezegd en om half zeven waren we thuis. Spullen uitladen, was aanzetten en jullie hebben lekker gedoucht en toen gelijk naar bed. 20 Uur lagen jullie fris en wel uitgeteld in bed! 

Lieverds, onwijs bedankt voor dit geweldig weekendje weg. Wat hebben we genoten van en met elkaar! 
Ik hou van jullie, tot de maan en de sterren...wel honderdmiljoen keer zoals Anouk altijd zegt!

Dikke kus en liefs
mama

                                                                                                                                                                                        
 

Zomaar

27 juli 2017
Hoi lieverds! 

Mama heeft het gewoon ontzettend druk met van alles en nog wat, dat mama bijna geen tijd meer heeft voor de site. Opgeven wilt mama nog niet, en dus heeft ze hem ook verlengd. Dan schrijven we maar wat minder, maar stoppen doen we nog niet.

Wat hebben we de afgelopen maanden gedaan...haha. Tante Nancy verwacht in September een jongetje, en mama had met oma Lamping een babyshower georganiseerd! Super leuk en de verrassing was zeer geslaagd! Papa en Julian ( naar de Minnions film geweest) zijn thuis gebleven. Mama,oma en Anouk zijn samen naar Nancy geweest.

Julian jij hebt een theater workshop gedaan bij Joey Kugelmann. We waren een beetje verrast door het concept. We hadden niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. Er kwamen onverwachts best wel hoge kosten bij. Maar op 11 Juli was de première van jou film! Je was en bent apetrots! En wij natuurlijk ook! We moesten jullie naar een plek brengen in Alkmaar en daar vandaan zouden jullie met een limousine naar de VUE bioscoop in Alkmaar gebracht worden. Als echte filmsterren werden jullie onthaald! Echt een geweldige ervaring! Voor iedereen die de film wilt zien moet dit linkje even kopiëren en plakken. Vanwege rechten kan ik hem niet delen en is hij alleen te zien op you tube: https://youtu.be/Grw7EUVVi6c .
Toen jullie met de limousine aankwamen mochten jullie 1 voor 1 uitstappen en werden jullie feestelijk onthaald! Echt geweldig! Jij hebt ook het schoolfeest gehad Julian! Jullie gingen op de fiets om half negen meteen naar het huis van juf in Burgerbrug. Dat was een half uur fietsen. Daar hebben jullie allemaal spelletjes gedaan, gezwommen in de ringvaart en gezelligheid! Rond half drie waren jullie weer terug op school. Even naar huis en opfrissen. Om 17 uur werden jullie weer verwacht voor de bbq en feest! Dat was bij een klasgenootje in de tuin en dat was echt super gezellig! Jullie hebben een heel stuk gevaren, een quiz over de klas, kortom super gezellig! Je vind het ook erg leuk allemaal en geniet! Op naar groep 8! Jeetje, waar is mijn kleine jongen gebleven? Je had een geweldig rapport..echt lekker onbezorgd! Je had met de cito 2x een A gescoord voor Rekenen en Taal. De rest had je een B! Super goed van je. We moeten je wel onwijs motiveren voor school qua leerwerk/huiswerk. Gelukkig werpt het zijn vruchten af! Volgend jaar dus groep 8. Het bezoeken van open dagen, schooladvies, KAMP, musical, eindfeest...Een geweldig jaar, maar ook een jaar van het afsluiten van de basisschool periode voor jou..slik...Je moet in groep 8 ook een agenda hebben. Ze gaan je daar echt voorbereiden op het voorgezet onderwijs. De 3e week na de vakantie gaan jullie op kamp. Je hebt er onwijs veel zin in maar met bedplassen vind je het wel spannend. Afgesproken met de kinderarts dat we je pilletjes mogen verhogen. Komt goed lieverd! Met je beugel gaat het ook goed. In het begin was het even goed zoeken hoe je hem goed schoonhoud. Maar dat hebben we nu onder de knie. Je hebt er alleen in het begin een beetje last van gehad maar nu totaal geen last van. Volgend jaar krijg je trouwens Meester Duco, echt super leuk!

Anouk, jij hebt het ook geweldig naar je zin op school. Je speelt met iedereen en niks is te gek voor jou. Onderste boven in het klimrek, koppeltje duikelen,je probeert alles net zolang tot het je lukt.
Jij bent met school nog naar het strand geweest. Super leuk al die uitjes die jullie doen met school. Ook jou rapport was goed ( je krijgt geen rapport maar een portfolio,maar omdat Julian ook een rapport heeft noemt ze dat ook zo haha). Volgend jaar krijg je 1 andere juf, juf Wilma. Julian heeft die juf in groep 3 gehad. Juf Jenny hou je wel, ook die heeft Julian gehad! Dat is wel super leuk! 

We hebben op de zondagen allemaal leuke dingen gedaan. Zwemmen, bioscoop, ballorig noem maar op. Maar al die uitjes heeft mama niet meer onthouden haha Ook zijn we nog langs geweest bij oma Pip. 
We zijn ook nog naar de vlindertuin geweest, samen met Maud ( je vriendinnetje)Monika (vriendin) en haar zoontje Koen. Gewoon in het eigen dorp, een vlindertuin..nog nooit geweest maar echt super leuk!

Nu hebben jullie vakantie en mama moet gewoon werken. Papa heeft wel 2 weken vakantie. 
Volgende week gaan we lekker even naar Slagharen! Gezellig even met zijn 4en eruit! 
Daarna is het alweer bijna 20 augustus, de dag dat mijn kleine jongen alweer 11 jaar word! 

Allemaal en hele fijne vakantie!
Mama houd van jullie, tot de maan en de sterren en weer terug..