Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Intake gesprek bij de verloskundige !

16 januari 2006

Vandaag is het weer een spannende dag ! Helaas moet papa werken maar vanmiddag gaat mama met oma Aveline naar de verloskundige om grondig kennis te maken. Echt heel spannend !
Zodra ik bij de verloskundige ben geweest vertel ik hoe het was !

Termijn-echo

06 januari 2006

Vandaag was de eerste bezoek aan de verloskundige. Papa en mama zijn samen naar de verloskundige geweest. Mama vond het allemaal erg spannend. Toen kwam de echo. De verloskundige moest goed zoeken, maar ja hoor ! Daar was je ! We zagen heel duidelijk je hartje kloppen ! We waren helemaal ontroerd ! Dit was echt een hele leuke ervaring! Mama moest er helemaal van huilen...zoo mooi!!

Verloskundige gebeld !

20 december 2005

Na mijn dokter bezoek heb ik vandaag de verloskundige gebeld ! Ik krijg eerst een termijn-echo om te kijken hoever ik ben! Spannend ! 6 januari 2006 is die dag . We kijken er vol vertrouwen naar uit !

Bezoek aan de huisarts !

19 december 2005


Vandaag naar de huisarts geweest en die feliciteerde me meteen! Oma Aveline was met mama mee omdat papa helaas moest werken. De dokter vroeg naar de medische voorgeschiedenis en gaf me een brief mee voor de verloskundige ! Wat spannend allemaal zeg!
Volgens dokter Souwer ben ik rond 13 augustus uitgerekend. Kijken wat de verloskundige zegt!

Ja ik ben zwanger !

13 december 2005

Vandaag 13 december 2005 is mama erachter gekomen dat ze zwanger is ! Wat is mama blij ! Nu eindelijk snel aan Papa vertellen !
Ook papa was ontzettend trots en blij ! Wel spannend allemaal ! Nu maar hopen dat alles goed gaat !