Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Snoepjes ophalen

11 november 2018

Hoi lieverds!!!!

Daar is mama weer! Wat hebben we het druk allemaal! Werken,school,sporten en alles bij elkaar! Net als iedereen! Daardoor gaat het allemaal ook onwijs snel! Julian, met jou gaat het goed op school! Je eerste cijfers druppelen binnen. Je vind het wel lastig als je meerdere proefwerken op 1 dag hebt. Je bent ook goed ziek geweest. Spugen, diarree, hoofdpijn en buikpijn! 4 Dagen duurde het! Gelukkig weer opgeknapt en tot nu toe niemand anders aangestoken. Voor jou vanavond geen snoepjes ophalen meer! De deur wil jij ook niet open doen, dat mag papa doen haha! Je bent sinds kort ook scheidsrechter bij de voetbal. De jeugd onder de 9 jaar mag jij fluiten. Mama is trots op jou kanjer! 

 

Anouk jij staat te popelen om snoepjes op te halen. Je hebt een hele mooie lampion gemaakt op school. Een koets! Het lichtje zit er al in! Vanavond ga je met 5 vriendinnetjes snoepjes ophalen! Straks komen Nancy,Adis en Almin nog voor je verjaardag! Helaas komt Dinand niet mee want die is bij zijn moeder. 

Bij Casper  en Cindy schiet het ook op! Inmiddels de 30 weken gepasseerd! Wat zijn we nieuwschierig naar dat kleine wondertje! Word het een neefje of nichtje?! Spannend hoor!

Mama haar contract liep af in Januari 2019. Afgelopen week heeft mama gehoord dat ze een vast contracht krijgt! Wat is mama blij! Een hele zorg minder! Mama heeft het onwijs naar haar zin op het werk! Leuke collega's! 20 Uur staat in het contract, maar vaak werkt mama er wel meer. Dit alles heeft mama besloten om te stoppen op maandag met schoonmaken bij een oudere mevrouw. Bijna 10 jaar heeft mama daar schoongemaakt. Maar nu is het tijd dat mama ook om haar eigen denkt. Het leven bestaat niet alleen uit werken, maar ook tijd voor mezelf. Doordat mama elke zaterdag werkt heeft mama eigenlijk geen weekend. Nu heeft mama straks zondag en maandag vrij! Heerlijk!

Afbeeldingsresultaat voor keep calm ik heb een vast contract

Lieverds, een beetje zekerheid voor de toekomst! Heel fijn! Later zullen jullie dit ook begrijpen! Binnenkort maar eens gezellig uiteten om dit te vieren! Vandaag gaat niet lukken want we moeten snoepjes ophalen!

Ik hou van jullie! Onwijs veel!

Dikke kus en liefs mama

Hoera! Anouk is 6 jaar!

02 november 2018

Lieve Anouk

De dagen telde je af..net als mama vroeger...Ohhh wat was mama vroeger zenuwachtig! Volgens mij jij ook enorm! Je kwam om half zeven naar papa en mama, Julian was al wakker. We hebben gezongen voor je en zijn naar beneden gegaan! Daar was de kamer versierd en stonden je cadeautjes te wachten! Je was super blij met je baby born zusje! Wauwiee! Je kreeg nog wat cadeautjes en toen gingen we lekker een broodjes eten! 

Julian moest al om kwart over zeven op de fiets. Mama is om 8:15u jou naar school gaan brengen. Snel naar huis om alles in orde te maken. Je traktatie moest mama nog maken,stokjes met komkommer,tomaar,kaas en een druif. Papa kwam gelukkig helpen. Ook allemaal kleine hapjes gemaakt. Vanmiddag is je kinderfeestje meteen en mama had een high tea bedacht! Lekker!

Om elf uur kwamen papa en mama met je traktatie naar school! Er werd gezongen voor je, je was alleen ineens heel verlegen! Je zag ook wat witjes, je was goed onder de indruk! Iedereen vond het erg lekker, ook kregen de kinderen nog een klaparmbandje met hun naam erop! 

 

OM half twee kwamen er 5 meiden! Wat een drukte! Maar oh zo leuk! Ik kan het iedereen aanraden een kinderfeestje thuis te vieren! Echt genieten! 

Eerst wilde de kinderen de hapjes eten! haha Het zag er ook super lekker uit! Mama had niet verwacht dat meiden zo konden eten haha! Wat genoten jullie! En vooral Anouk! Daar gaat het om! Toen was het tijd om de cadeautjes te verstoppen! Ondertussen de tafel in orde gemaakt voor het knutselproject!

Ik had een pakketje besteld met alles er op en er aan! Het werd een mozaïek spiegeltje! Super super leuk! De kinderen waren enthousiast! Toen moest het drogen, en gingen de meiden spelen beneden. Het hele huis was een bom ontploft! Wowww! 

De kinderen moesten nog met cement hun spiegeltje insmeren, en ze zaten helemaal onder! Wat een lol hebben ze gehad! 

Toen was het tijd om te eten, we hadden patatjes gehaald en de snacks bakten we zelf. Ze hadden alweer zo een honger! Bizar! haha Na het eten gingen we de stoelendans doen! Een keer of tien, en toen de grote finale met de stoelendans! De winnares kreeg een echte grote medaille! De andere kregen ook een medaille maar echt een stuk kleiner! hihi Er waren hier en daar wat teleurstellingen maar ook daar moeten kinderen mee leren omgaan vind ik.

Om 19 uur was het dan echt tijd om naar huis te gaan! We hadden lootjes getrokken wie in welke volgorde naar huis gebracht werd.

20 Uur, Anouk ging lekker douchen! Wat was ze moe! 

Lieverd, ik weet eigenlijk wel zeker dat je onwijs genoten hebt van alle aandacht die je hebt gekregen! Het was echt jou dag! Nu is mijn kleine meisje al weer 6 jaar. Mag ik de tijd nu stopzetten? Het gaat echt veel te snel!

Zondag is je grote feest voor de familie! 

Ik hou van jou lieverd! 

Dikke kus mama

Afzwemmen!

14 oktober 2018

Lieve Anouk

Vandaag was het dan zover! 3 Weken voor je 6e verjaardag mag jij afzwemmen! Wat een topper! Iedereen is mega trots op jou! Juf Ellen deed het afzwemmen! Van haar had je elke donderdag les, op vrijdag juf Jill! Juf Jill was eigenlijk vrij maar kwam speciaal voor jou kijken bij het afzwemmen! Jippie! Dat was super leuk! Oma Lamping zat helaas in Duitsland, dus die kon er niet bij zijn. Opa Leeflang en Oma Pip kwamen wel kijken, net als papa,mama en Julian! Je was echt super zenuwachtig, maar je deed het keurig! Gefeliciteerd lieverd! Op naar B!

Liefs mama

Vakantie voorbij !

03 september 2018

Hoi lieverds! 

Ineens is de vakantie weer voorbij! Wat hebben we een ontzettende leuke vakantie gehad! De eerste week moesten papa en mama nog gewoon werken. Jullie waren thuis. Papa en mama hadden eindelijk 2 weken echt samen vakantie! Heerlijk met ons gezin genieten! 

Maandag 30 Juli vertrokken we voor een midweek Slagharen! Anouk telde de nachtjes al af! Wat troffen we het met het weer. Het was ontzettend warm! Echt 30+ in Slagharen! We reden kwart voor tien de parkeerplaats op. Het was nog niet zo druk gelukkig. We hebben ons gemeld en mochten het park op. Zwemspullen hadden we gelijk mee zodat we ook konden gaan zwemmen. Rond twaalf uur begon het aardig druk te worden en zijn wij het zwembad in gegaan. Daar was het nog erg rustig. We hebben een klein beetje gelogen. We hebben gezegd dat Anouk haar zwemdiploma heeft. Ze gaat richting het afzwemmen, en bij het zwembad hadden ze aangegeven dat het zonde is als ze dan met bandjes gaat zwemmen. Echt elke keer kwamen ze zeggen, mevrouw uw dochter moet bandjes om. Wij nee hoor, ze heeft haar zwemdiploma! We hadden zelf het vertrouwen erin en ze kan het ook. Kortom we hadden heerlijk gezwommen. Uit het zwembad gingen we richting onze wigwam! Heerlijk een wigwam op de eerste rij! Ideaal die voorkeur die je kan aangeven! De spulletjes uitgeladen en de bedden opgemaakt! Jullie hadden de zwemkleding alweer aan en gingen naar het buiten bad bij de wigwamwereld! Wat hebben we ons daar vermaakt deze week. Het was natuurlijk echt prachtig weer. Papa en mama lagen dan lekker te chillen ( we hielden jullie uiteraard in de gaten). 1x Ging het een beetje fout...Anouk dacht ik kan wel een koprol maken om een buis. Ik zei nog tegen Wim..dit gaat niet goed. Ik ging al naar haar toe, maar helaas..ik was te laat. Ze viel keihard met haar hoofd op de stenen vloer...Heel veel bloed! Mama schrok best..gelukkig was het ''maar'' een bloedneus. De EHBO kwam gelijk met 4 man sterk omdat het om een kindje ging. Ze wilde ons eerst naar het ziekenhuis sturen omdat het om een kindje ging dat klaagde over hoofdpijn. Uiteindelijk toch gewoon weer gaan zwemmen en was er niks meer aan de hand. Nu had je door het warme weer al continu bloedneuzen. Echt bloedirritant! De hele dag door en dan niet een beetje, nee heel erg! 

Julian, wij dachten dat jij je wel zou gaan vervelen op vakantie. Maar niks was minder waar. Je wilde alleen niet zo erg in de attracties. Gewoon lekker chillen bij het zwembad vond jij voldoende! In de avonden gingen we standaard naar de kidsclub. Waar de Red bandit een show deed. Elke avond bingo, lekker dansen en genieten! Avond aan avond was eigenlijk het zelfde, maar Julian en Anouk genoten! Daar gaat het om!

Randy en Rosy waren echt de grote vriendjes van Anouk. We hebben ook nog gegeten met Randy en Rosy! Als het aan jou ligt Anouk gaan we volgend jaar weer. We moeten even kijken wat we volgend jaar gaan doen. We zijn ook aan het sparen, samen met Tante Nancy, oom Adis, oma Lamping, en wij. We willen graag over een paar jaar met jullie naar Disney land Parijs. Elke maand leggen we €20 euro apart, dus €60 per maand bijelkaar! Word dus nog vervolgd! Een grote droom die werkelijkheid gaat worden!

Zondag 19 Augustus vierde we jou verjaardag lieve Julian! Waar is mijn kleine jongen gebleven?! Je bent ontzettend verwend! Je vroeg geld want je bent al een tijdje aan het sparen voor de Nintendo Switch! Inmiddels heb je genoeg geld bij elkaar en heb je van jou geld de Switch gekocht! 

Maandag 20 Augustus was je dan echt 12 jaar! Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat! Van een hulpeloze baby naar een stoere jong volwassen man! Je word echt groot lieverd! Je hebt mama bijna ingehaald qua lengte! Van papa en mama , heb je een mooie schooltas gehad, en een cadeau bon van intertoys. Ook nog een luchtje en deo! Ja kleine jongetjes worden groot! De afgelopen periode moest jij veel dure dingen hebben, een nieuwe fiets, een chroomboek en school spullen. Dus we hebben dit jaar niet te gek uitgepakt met jou cadeautjes! Maar volgens mij heb je niet te klagen kanjer!

We zaten al vroeg in de auto! Zoals we bijna elk jaar nu eigenlijk wel doen op jou verjaardag, een pretpark bezoeken! Dit keer gingen we naar Walibi! Echt al 15 jaar niet geweest. Misschien wel langer! We kwamen om ff voor 10 uur aan op de parkeerplaats. Nadat we de kaartjes hadden betaald gingen we het park in! Gelijk bij binnenkomst heb je een achtbaan die over de kop gaat. Papa en Julian kwamen heel vrolijk eruit. Deze is echt niet eng hoor! En dus ging Anouk heel dapper mee de achtbaan in....ze kwam er huilend uit! Arm kind! Mama vind het wel stoer dat je erin bent geweest! Toppertje! 

Papa en Julian zijn in alle achtbanen geweest! Mama en Anouk zijn lekker samen door het park gegaan. We hadden daar mooi een buggy gehuurd zodat jij niet zoveel hoefde te lopen lieverd!

We hebben echt een super leuke dag gehad! Het was mega rustig. We mochten blijven zitten in attracties, dus het was echt rustig. Geen 1 moment hebben we ons verveeld. Om 20 uur sloot het park en toen reden we ook pas weg van de parkeerplaats! Lekker bij de mac gegeten en om 23 uur waren we thuis. We moesten de hond nog even ophalen bij opa. Kortom, echt een super dag! 

 

De woensdag van laatste vakantie week werden jou boeken voor school thuisbezorgd! Wat een luxe!~Mama is gelijk gaan kaften en dat was dus mooi die middag klaar! De volgende dag kregen we de inlogcodes van school om in te kunnen loggen in een app, zodat we alles kunnen volgen van jou! Je rooster, cijfers en andere mededelingen! Erg handig! We zagen meteen je rooster, je moet ma/di/do/vrij tot 15.30u naar school ,en op woensdag tot 14:05u ! Behoorlijke lange dagen lieverd! En dan nog het fietsen van en naar school! Het zal vermoeiend zijn maar ook wennen aan een nieuwe fase!

Nu is de vakantie voorbij, Anouk is begonnen in groep 3! Ze vind het behoorlijk spannend en tot nu toe steeds huilen als ik je naar de klas bracht. Je moet echt nog even je draai vinden. 

Julian was maandag nog vrij, dinsdag zijn eerste echte les dag. Vandaag zou hij op kamp, maar vanwege het slechte weer afgeblazen. Ze zijn wel gaan zwemmen in een binnenbad, de hoornse vaart in Alkmaar. Daarna op school patatjes gegeten en toen afgesloten. Onverwachts slaap je dus gewoon thuis. 

Morgen start ook weer zwemles voor Anouk! We zijn ook al een aantal maanden bezig met Fysio voor je benen. We zien gelukkig een vooruitgang. Alleen de pijn in je benen blijft volop aanwezig. Wat het is? Geen idee. Volgende week donderdag moeten we weer met jou naar de orthopeed! 

Lieverds, mama hoopt af en toe weer wat te schrijven! Ik hou van jullie! Heel veel! Ook hebben we 9 augustus nog een fotoshoot gedaan in de duinen! Super blij mee!

 

Dikke kus en liefs mama

 

 

 

 

 

 

Hoera! Julian 12 jaar!

20 augustus 2018

Lieve Julian,

12 Jaar geleden maakte jij ons papa en mama! Wat zijn we trots op jou! Vandaag blaas jij alweer 12 kaarsjes uit! Gisteren hebben we je verjaardag voor de familie gevierd. Je bent goed verwend! Van je geld ga je een Nintendo Switch kopen! Die wilde je al een tijdje, en daar heb je nu zelf voor gespaard! 

Omdat papa en mama vandaag allebei vrij zijn, op jou verjaardag, mocht jij kiezen wat je wilde doen! Je bent tenslotte jarig! Het werd Walibi !!!!! Papa en mama zijn daar echt 15 jaar geleden ofzo voor het laatst geweest! 

We hebben echt geboft met de drukte! Overal mochten we blijven zitten, om zovaak erin te gaan als je zelf wilt! Ideaal! Bij binnenkomst had je een achtbaan die over de kop ging..Anouk wilde ook maar wat graag erin! De lengte had ze...dus ja..ze mocht..Mama kneep hem echt hoor lieverd! Je bent geweest maar of je het nou zo leuk vond..haha

We hebben ons echt prima vermaakt! We dachten dat we niet tot sluitingstijd zouden blijven maar we hebben het helemaal volgehouden tot 20 uur! Toen op naar huis, onderweg een tussenstop gemaakt bij de gele M ! 

Lieverd, ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad! Kleine jongetjes worden groot! En wat zijn papa en mama trots op jou! 

Dikke kus en liefs mama