Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Vakantie, Anouk ziek, en moederdag!

12 mei 2015


Lieve kanjers!

Daar is mama weer! De 2e week van de vakantie is al bezig! Wat is het heerlijk zeg! Even rust en vakantie van alles! Even geen sport voor Julian ( normaal tennis,voetbal,gym en atletiek)! Kortom echt even helemaal niks! Je was er echt aan toe Julian! Je was ook een beetje ziekjes/niet lekker de laatste schooldag. Je was erg verkouden en had bijna geen stem meer! Zaterdag moest je voetballen in Den helder en opa Leeflang ging gezellig mee! Dat was fijn want anders moest mama, papa in de ochtend al erg vroeg naar zijn werk brengen en jullie of wakker maken of alleen thuis laten..Gelukkig hoefde mama die keuze niet te maken! Dank jullie wel!
Na de voetbal gingen we door naar Lizzy! Want Lizzy is 4 jaar geworden! Wat een feest! Oma Leeflang zat er al! Jullie hebben lekker gespeeld met elkaar! We zaten lekker in de tuin want het was prachtig weer!

Zondags zijn we lekker de stad (Alkmaar) in geweest. Toen we thuiskwamen zag ik dat we de tenniswedstrijden waren vergeten van Julian..oeps! Kan gebeuren! Lekker patatjes gegeten.
De vakantie hebben we heel weinig gedaan! Papa en mama moesten gewoon te werk, opa en oma Leeflang kwamen ook gewoon oppassen! Mama hoefde de overblijf op school nu ook niet te doen! Echt relax! Nog 7 weken tot de zomervakantie! Heerlijk!

Anouk is ook nog ziek (de eerste donderdag van de 1ste vakantie week) geworden in de vakantie! Helaas is ze vaak ziek, maar omdat ze nog geen weerstand heeft pikt ze alles op. Ontzettend hoesten en heel benauwd! Voor de zekerheid voor het weekend even naar dokter(vrijdag). Goed in de gaten houden, alles was verder prima. Mama vond die benauwdheid gewoon niet prettig! Je bent ook continu ontzettend moe! Veel hoesten,niet lekker. Je slaapt vaak al voor 18.30u en word de volgende dag pas tussen 8 uur en 9 uur wakker.
Zondag was het moederdag, en wat is mama verwend door jullie! Prachtige eigen gemaakte cadeautjes! Wat is dat toch mooi! Julian had een eigen bloemenmandje, met bloemenzaadjes! Ik moet ze goed water geven! Van Anouk een mooi plakwerkje! Echt super leuk kanjers! Ook kreeg mama nog wat voor onder de douche,deoderand, luchtje, beeldjes voor bij me vijvertje, en een hele mooie kaart en tekening van jullie samen! Lieverds, bedankt voor deze prachtige cadeautjes! Alweer 9 jaar dat mama moederdag mag vieren, ik hoop dit echt nog heel vaak te mogen!

Papa moest werken, opa en oma Leeflang kwamen gezellig bij ons langs! We hebben heerlijk in de tuin gezeten en een hele gezellige dag ervan gemaakt! Super bedankt voor de gezelligheid! Natuurlijk heb ik me mama ook nog even in het zonnetje gezet! Een mooi tegeltje, een kaart en een cadeaubon van M&S Mode! Dat heeft ze dubbel en dwars verdiend!

Lieverds, ik hou van jullie,heel veel!
Dikke zoen en liefs mama


 

Anouk precies 2,5 jaar

02 mei 2015
 Vandaag ben je precies 2,5 jaar!

 

Uit logeren geweest!

18 april 2015
Lieve Kanjers!

Vrijdagavond gingen papa en mama samen uit! Jaja, eindelijk weer eens samen..Doen we veel te weinig! Uit school hebben we jullie weggebracht naar opa en oma Leeflang, waar jullie samen met jullie nichtjes Silvy en Lizzy gingen logeren! Anouk was er helemaal vol van! Je hebt geholpen met je tas inpakken en al je knuffeltjes! Je vond het echt stoer en je praatte er de hele dag over!
Het is allemaal erg goed gegaan! Super! Julian kon alleen niet slapen, en sliep pas rond 0:00uur! We denken dat je heimwee had lieverd, geeft niks hoor! Had mama vroeger ook! Opa is even bij je komen liggen en toen ben je uiteindelijk in slaap gevallen! Gelukkig! Je was om 6:00 uur wel alweer wakker!
Anouk was rond 07:15 uur wakker! Fijn dat het slapen met Anouk ook goed is gegaan!

Opa kwam mama rond half elf ophalen om daar nog een dagje gezellig te vertoeven! Jullie hebben heerlijk de hele dag buiten gespeeld! Ik hou daar zo van! Lekker in de tuin zitten en spelen! Mama had nog een grote bak stoepkrijt gekocht en daar hadden jullie veel plezier van! Silvy en Julian zijn nog alleen naar de Plus geweest voor een boodschap!
We hebben ook nog heerlijk gegeten bij opa en oma! Ook Martha, de zus van oma was er gezellig!
Kortom een heerlijk weekend hebben we gehad! Morgen nog lekker een dagje! Echt genieten!

Opa en oma Leeflang, bedankt dat ze bij jullie mochten logeren! Ze vinden het super fijn bij jullie!
Papa en mama zijn eerst gezellig gaan wokken ( Bedankt familie Vinke! ) en daarna zijn we naar het theater in Hoorn gegaan voor de grote improvisatieshow! Super leuk! Papa en mama hebben echt genoten! 
Het is nu zaterdagavond, papa is nog te werk. Anouk ligt al lekker in bed ( 19:15u ) en Julian zit op de xbox! Ik ga nu even gezellig bij me kleine grote vriend op de bank zitten!

Tot snel kanjers!
Dikke zoen mama!

Julian naar de kapper geweest

16 april 2015
Hoi kanjers,

Hier is mama even met een klein stukje. Julian, afgelopen woensdag was er penalty bokaal schieten. Je hebt pas 4 wedstrijden gespeeld, en na elke wedstrijd mogen jullie ook altijd een penalty schieten. De allereerste penalty zal mama nooit vergeten, te nam een aanloop en trapte zo over de bal heen! En wat denk je nu? Je bent gewoon naar de finale! Van de 5 penalty's schoot jij er gewoon even 5 binnen! Als enige ! Wowwwiieee!! Wat is mama mega trots op jou! Wat dat betreft heb je de voetbalgenen van mama! haha Als mama straks weer is afgevallen zou mama graag weer het voetballen willen gaan oppakken!
Maar de finale is op 6 juni tijdens een voetbaltoernooi! Kanjer! Toevallig had je gistermiddag nieuwe voetbalschoenen gehad! Papa moest nieuwe schoenen en bij scapino is het 2e artikel nu voor €1! Dus mama heeft voetbalschoenen voor je gekocht! Je bent zo gek van voetballen!

Vandaag mocht je dan ook eindelijk naar de kapper! Er is een nieuwe kapsalon in het dorp geopend en daar ben jij heen geweest! Je mocht zelf zeggen wat je wilde! Ze liet wat modellen zien en daar mocht jij uit kiezen! Wat zie je er stoer uit mannetje! Heerlijk om je zo te zien!Vanavond is er op jou atletiek vereniging een bootcamp, en papa/of mama mag mee doen! Laat papa nou de gelukkige zijn cheeky haha! Mama heeft je beloofd dat mama volgend jaar mee gaat doen! Mama hoopt dan heel wat kilootjes kwijt te zijn!

Verder weinig te melden. Anouk is weer lekker naar school geweest en dat gaat super goed! Je gaat met plezier heen en vind het afscheid niet meer erg! Je word met de dag wijzer moppie! Heel veel mensen schatten jou al ouder. Volgende maand ben je alweer 2,5 jaar in ons midden! Je broer in augustus alweer 9 jaar!! Woww! Alweer 9 jaar dragen wij met trots de titel papa en mama! Wat zijn we ongelofelijk trots op jullie!

Dikke zoen en liefs
mama


 

Een heerlijk weekend!

13 april 2015
Hoi kanjers!


Wat hebben we een leuk weekend gehad! Zaterdag moest jij voetballen Julian, jullie hebben 4-1 gewonnen! Niet gescoord maar dat maakt niet uit. Na afloop van de wedstrijd mogen jullie allemaal een penalty nemen, deze schoot je echt keihard binnen! Kanjer!
Toen we thuis waren begon het te regenen dus het was een perfecte timing!
Even later kwamen opa en oma Leeflang! Opa is met mama een grote glijbaan gaan ophalen! Lang leve marktplaats! Je bent er zo blij mee kanjer! Geweldig om zoveel plezier bij je te zien!Daarna zijn mama,oma en Anouk nog even naar de stad geweest. Niks bijzonders gekocht.

Zondag kwamen vrienden van papa en mama uit Brabant langs met hun kids! Super gezellig! De dag vloog voorbij en we hebben het heel gezellig gehad! De kinderen hebben lekker gespeeld. Anouk had alleen een klein ongelukje op de trampoline. Ze heeft nu blijkt haar knie gekneusd/verrekt! Arme meid! Je hebt er echt last van! Je loopt mank en kan geen trap lopen. Ook opstaan is heel moeilijk voor je. Het moet over een week beter zijn!


De hele zondag hebben jullie buiten gespeeld,om half zeven lag Anouk uitgeteld in bed! haha Zo moe was ze! Vanmorgen werd ze pas om 9 uur wakker!
Lieverds, bedankt voor dit leuke en gezellige weekend! Op naar een nieuwe week!
Dikke kus en liefs mama