Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Ajax training

09 juli 2015


Hoi lieverds,

Vandaag gingen we naar openbare training van Ajax! Dat was echt super leuk! Mama is vroeger heel vaak naar trainingen van Ajax geweest! We hebben echt een super leuke dag gehad! Je had je vriendje Tijn meegevraagd en die vond het ook geweldig!
Jullie hebben veel handtekeningen en foto’s gescoord! Super hoor!
Anouk was ook mee en die is met papa op de foto geweest voor AJAX! Jullie staan nu helemaal op de website van Ajax! Vet cool!
Kortom het was echt super gaaf! Onze kleine jongen is een echte Ajax fan en wat is hij trots! Mama natuurlijk ook! Echt een geweldige ervaring! Volgend jaar gaan we zeker weer als het mogelijk is!
 
Ik hou van jullie, super bedankt voor deze geweldige leuke dag!
 
Dikke kus en liefs mama


 

Superster 2015

28 juni 2015


Hoi kanjers!

Hier is mama weer even. Met mama gaat het echt super goed! Helemaal geen pijn meer, en het eten gat ook goed! Alleen het afvallen gaat niet, sta momenteel helemaal stil,en geloof me dat is heel frustrerend maar ze zeggen dat het erbij hoort. We wachten het af!

Het heeft allemaal een wat grotere impact op jou gehad Julian, als we dachten. Juf wilde een gesprek over de gemaakte cito toetsen. Je hebt ze gemaakt in de dagen voor we naar België gingen. Juf vertelde dat je alles 1 niveau lager hebt gemaakt als de eerste cito toetsen in Januari. Het geeft niks kanjer, groep 6 begin je weer met een schone lei! Ook met bedplassen is het weer helemaal mis. We merken het echt op veel punten aan je. Nu je ziet dat het allemaal goed gaat met mama, zien we bij jou ook heel rustig weer verbetering komen.
We lopen voor het bedplassen bij de fysio, ze denkt dat het beter is dat we naar een kinderarts gaan. We kijken het nog een aantal weken aan. Maar misschien is het beter om even een echo van de blaas te hebben.

Gisteren waren opa en oma Leeflang er gezellig een dagje! Wat hebben we genoten van en met elkaar. Papa moest werken en die had de avond. Mama heeft met oma jou keldingkast opgeruimd Anouk! Dat was echt hoognodig! haha! Je hebt nu nog veel kleding maar het ligt geordend! Heerlijk!
Daarna is mama met oma naar de stad geweest. Mama wilde graag even wat kleding. Een 3kwartsbroek en een korte broek met 2 leuke shirtjes! Het is weinig maar genoeg voor nu.

Opa en oma bleven ook gezellig mee eten. Lekker spinazie,aardappelen en oma's gehaktbal! Mama kan ook heerlijk mee eten met jullie! Dat is echt fijn! Daarna heeft opa jou nog even gedoucht Anouk! Daarna nog een kopje koffie en toen gingen opa en oma naar huis! Opa en oma hebben ook weer heerlijk het huis gedaan van mama! Ook alles was weg en gestreken! Wat een heerlijkheid! Dank jullie wel!

Vandaag is het alweer zondag! Er was vandaag superster 2015 op het zwembad! Dan ga je in groepjes allemaal leuke spelletjes doen! Erg leuk! We hebben even gekeken en daarna zijn wij naar huis gegaan! Het begon om 10 uur en was om 15 uur afgelopen. Je hebt het erg naar je zin gehad!
In Augustus organiseren ze timmerdorp! Erg leuk en jij gaat daar ook voor het eerste jar aan meedoen!

Ook hebben papa en mama vandaag een vakantie geboekt, nou ja vakantie, 3 dagen er lekker even tussenuit! De bestemming houden we nog even geheim omdat Julian het nog niet weet!
Mama gaat ook in September een cursus basisfotografie volgen! Echt super leuk en mama heeft er onwijs veel zin in!

Ik hou van jullie kanjers! Tot aan de maan en de sterren..en dat ontelbaar vaak!

Kus mama


 

Daar zijn we weer!

22 juni 2015
Hoi kanjers!

Opgelucht: De operatie is helemaal goed gegaan en alles is naar wens verlopen! Wat is mama blij!
Jij Anouk hebt lekker bij opa en oma Leeflang gelogeerd! Je hebt het erg naar je zin gehad! Dinsdags kwamen opa en oma jou uit school halen. Donderdag ging je niet naar naar school,maar opa en oma waren zo lief om even heen en weer te rijden voor de klassenfoto van jou groepje! Super leuk!

Julian was mee, en dat was erg fijn! Hij vond het zelf ook prachtig om mee te mogen! Hij heeft lekker alle dagen gezwommen met papa! Natuurlijk ook bij mij op bezoek! Al met al is het allemaal erg meegevallen!
Nu herstellen en natuurlijk afvallen!

Voor de rest heb ik heel weinig te vertellen. Alles gaat goed en naar wens. Julian heeft bijna vakantie en gaat na de vakantie naar groep 6! En daar krijgt hij eindelijk een meester! Dat is erg goed voor jou klas, want dat is niet de makkelijkste!
Je bent druk aan het buiten spelen, en dan vooral voetballen! Je kan nu ook een trucje, echt zo cool! Mama heeft hem op haar mobiel staan, misschien van de week even kijken of ik hem over kan zetten.
Volgend seizoen (begint augustus/september) dan ga je naar de E2!
Alleen het bedplassen is momenteel een drama, het ging zo ontzettend goed. En het is erger dan anders. Alle nachten zeiknat, ondanks je luier, lek je door. Niet echt fijn natuurlijk nu mama niets mag doen. Gelukkig doen opa en oma Leeflang ontzettend veel! Super super bedankt!

Bij jou op schooltje Anouk gaan ze nu ook bezuinigen. JE allerliefste juf moet weg. Echt ontzettend jammer. Je bent zo gek op haar, eigenlijk alle kindjes. Als je verdrietig bent op schooltje ga je naar juf Marry. Volgend schooljaar zitten er nog maar 8 kindjes op jou groep met 1 juf. Erg jammer! Maar het is niet anders. Natuurlijk laten we dit niet voorbij gaan en heeft mama al leuke dingen besteld voor je juf!

Waarschijnlijk gaan we ook eindelijk na 10 jaar een supermarkt in het dorp krijgen! Ongelofelijk maar waar. En wat voor een?! Een DEEN supermarkt! Als het goed is moet hij medio 2017 opengaan! Wauw!
Papa werkt natuurlijk bij Deen en dat zou mooi zijn als papa daar kan en mag werken. We wachten het af!

Lieverds, mama houd van jullie! En mama hoopt een actievere mama te worden dan ze al was! Veel fitter en activer! Ik hou van jullie tot aan de maan en de sterren!

Dikke kus mama

Kanjers

31 mei 2015
Lieve kanjers van mama

We zijn druk bezig met alle voorbereidingen betreft de operatie in België. Aankomende week de laatste week werken voorlopig voor mama, en dan moet mama herstellen! Eerst de operatie nog waar mama heel erg tegen op ziet.

Wat moet mama vertellen? Op school gaat het allemaal erg goed Julian. Je doet het prima, en je hoeft nog maar 21 dagen naar school. Je telt de dagen al af! Je hebt natuurlijk ook nog geluk dat je mee mag naar België waardoor er voor jou al een week school wegvalt!
Ook heeft mama de fysio ingeschakeld voor jou bedplassen ( via de beebiesite van de vogeltjes). Eerst moesten we 3 dagen jou blaasvolume meten. Elke plas moest in een maatbeker.
De inhoud van de blaas volume bereken je door je leeftijd 8 x 30 + 30 = 270 ml blaasinhoud.
Jou plassen variëren van 80 ml tot 180 ml. Ver onder de norm. We hebben nu opdrachten om jou blaas groter te maken. Zodra je moet plassen moet je het volhouden om nog niet te gaan plassen. Eerst 1 minuut ophouden, en dan steeds langer. Veel drinken zorg je ervoor dat je blaas groter word!
Mama heeft eerst alles besproken met de fysio en nu a.s donderdag ga jij mee Julian, en gaat ze bekkenbodemspieren trainen met je. Ook gaat ze je helpen met hoe je het beste op de wc kan zitten en doen. Het zal een tijdje in beslag nemen maar we hopen dat je bedplassen dan minder word.
We zijn hartstikke trots op jou kanjer!

Afgelopen donderdag heeft mama met Anouk een ID kaart aangevraagd bij het gemeentehuis. Als het goed is, kunnen we die volgende week woensdag/donderdag ophalen. We gaan niet op vakantie ofzo maar je moet tegenwoordig overal een id kaart kunnen tonen van je kind. Anders helpen ze je niet meer. Althans bij ons ziekenhuis is dat zo.

Zaterdag waren opa en oma Leeflang wederom zo lief. We mochten met de auto met Julian mee naar voetbal. Opa en oma bleven met Anouk thuis. Gelukkig maar want het regende ook en het was een voetbaltoernooi! Toen mama met Julian mee was, heeft oma in de tussentijd alle was gedaan van mama,en de wc! Ik ben vast nog wat vergeten! Mama vind het zo lekker dat oma het doet! Echt heerlijk! Het is geen verplichting en oma zegt het met alle liefde te willen doen! Mama werkt nu ook behoorlijk veel. Lieve oma (mama) ontzettend bedankt wat je allemaal voor ons doet!
Ik ben er ook heel zeker van dat Anouk in goede handen is bij jullie, in de periode dat ik in het ziekenhuis lig.

Vanmorgen heb ik heerlijk even een moeder dochter momentje gehad! Ook wel eens lekker! Julian wilde niet mee naar het zwembad omdat het een vrij klein zwembad is, en er voor hem niet veel te doen is.
Anouk heeft heerlijk 2 uur gezwommen! Ze vond het prachtig! Toen ik je uit bedje haalde vanmorgen vroeg mama of je wilde zwemmen, nou dat wilde je wel! Je hebt echt genoten! En mama ook! Mama had lekker haar foto toestel mee dus heeft mama heerlijk wat foto's kunnen maken!Nou kanjers mama houd heel veel van jullie! Tot aan de maan en de sterren! Dikke kus en liefs mama


 

Daar zijn we weer!

23 mei 2015

Lieve Julian en Anouk

Hier is mama maar weer eens! We houden het niet heel goed bij, maar zo af en toe vind mama het leuk om nog wat te schrijven! Helemaal opgeven gaan we het natuurlijk niet doen! Het lijkt mama heel leuk voor later. We zullen het zien, misschien vinden jullie het niks!

De afgelopen weken stond vooral in het teken van de operatie van mama. Eindelijk is er duidelijkheid!
Op woensdag 10 Juni word mama geopereerd in België!
Het komt nu echt super dichtbij! Echt heel spannend..mama houd zich groot maar ziet er best wel erg tegen op. Vooral de narcose, als ik maar weer wakker word! De pijn, of de 3 weken vloeibaar, dat maakt me niet uit. Daar kom ik wel doorheen. Alleen je overgeven aan die stomme narcose..

Papa heeft het geregeld op zijn werk. Anouk gaat slapen bij opa en oma Leeflang. En jij Julian, jij mag mee naar België! Nu hoor ik iedereen denken wat heeft hij eraan? Mama vind het heel fijn om jullie dichtbij me te hebben. Helaas is het voor Anouk gewoon niet mogelijk om mee te gaan. Jij kan beter gewoon in je regelmaat blijven, en jij hebt het heel goed bij opa en oma. Papa en Julian gaan in een vakantie huisje op 20 km afstand. Zo kunnen jullie een beetje vakantie houden en jij kan lekker naar mama! Aangezien jij nog leerplichtig bent, hebben we het aangevraagd op school, en hebben we gelijk goedkeuring gekregen.
Op dinsdag 9 juni moet mama zich om 17 uur melden in het ziekenhuis. Voor die tijd gaan we naar het vakantie huisje en maak ik alles in orde voor jullie.

Ook heeft mama gedwongen ontslag gekregen van haar werk. Het is echt heel vervelend maar we kunnen er niks aan veranderen. Goed om me heen kijken en in de gaten houden.
Gelukkig gaat het in per 1 september en kan ik mijn operatie nog tijdens de werk periode ondergaan.

Vandaag zijn we weer lekker naar opa en oma Leeflang gegaan! Er was kermis op het dorp, daar zijn we gezellig heen geweest. Ook hebben we lekker pannenkoeken gegeten! Nog lekker even genieten van het eten! Straks veranderd er heel veel. Vanaf woesndag moet mama 2 weken volgas aan de shakes! We gaan camebridge volgen! Spannend!

Nou dit verhaaltje ging wel erg over mama he? Maar mama vind het fijn om het voor jullie op te schrijven voor later.
Ik hou heel veel van jullie, dat is met niks te omschrijven...onwijs veel..tot de maan en de sterren..en dan oneindig vaak. Samen met papa,Julian en Anouk, kunnen wij de hele wereld aan. Ik hou heel veel van jullie!
Dikke kus en liefs mama