Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Julian bronchitis en Anouk een paraplu in haar oog

01 september 2015
Hoi lieverds!

Hier is mama weer eens. De scholen zijn weer begonnen. Julian begint aan zijn groep 6 avontuur! Ongelofelijk! Groep 6 alweer! Wat vliegt de tijd! Je hebt dit jaar een meester en dat is echt super leuk!
Jullie klas is nogal een moeilijke klas! Jij gelukkig niet, al had het wel beter geweest als je wat meer voor jezelf kon opkomen, lieverd! We hebben gekeken voor een kanjer training maar die zijn gewoon onbetaalbaar: €500!

Je hebt het erg naar je zin in groep 6! Je krijgt nu ook Engels! Dat vind je super cool! We liggen echt dubbel om je uitspraken, hihi Echt super leuk!
Helaas ben je vrijdag ziek geworden. Hoge koorts en hoesten. Zaterdag ben je niet gaan voetballen. Maandag is mama met je naar dokter gegaan. Je hebt bronchitis, je zit dicht tegen een longontsteking aan! Alweer kleine man! Vorig jaar ook al, alleen ben je toen 2 weken ziek geweest. Je hebt antibiotica gekregen. We zijn nu 2 dagen onderweg met je kuur en gelukkig slaat hij goed aan!

In de ochtend toen we onderweg waren naar dokter, kreeg Anouk de punt van haar nieuwe paraplu in haar oog. Meteen huilen en erg veel last. We gingen toch naar dokter en die zag dat je hoornlaag iets beschadigd was. Hij zei kijk het maar even aan en anders terug komen. In de middag kreeg ze steeds meer last en toen weer naar dokter. Oogzalfje gekregen en dit verdoofde haar oogje. Erg fijn want de zalf hielp goed!

Morgen ga je weer naar school,Julian!. Je hoest nog wel maar dat is niet zo erg. Even kijken of je mee kan doen met gym want met inspanning krijg je gigantische hoestbuien!

Ook kwam gisteren de schoolfotograaf. Zul je altijd zien. Julian ziek en Anouk een zeer oog...Dat word vast een hele mooie foto! haha We gaan het beleven! Jullie zijn ook samen geweest en Anouk ook nog alleen! Mama kennende neemt ze toch altijd het hele pakket..haha

Nog iets wat best belangrijk is. Mama heeft er jaren mee gelopen. Je hoopt natuurlijk niet dat papa en mama wat overkomt, en daar gaan we ook niet vanuit. Het was altijd zo dat je via de notaris kon laten vast leggen waar je kinderen naar toe gaan als de ouders overlijden. Helaas was dit een behoorlijk bedrag wat je hiervoor moet betalen. Sinds 1 juli mag je het ook via de rechter laten vast leggen. Papa en mama hebben mama haar broer Casper gevraagd de voogdij op zich te nemen als ons iets overkomt. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat dit gebeurd. Mama vind het wel heel veilig dat dit nu vast staat!

Lieverds, mama houd heel veel van jullie! We hebben een zware periode vroeger achter de rug. Langzaam aan bouwen we aan ons eigen leven. Onze liefde werd na de schuldsanering bekroond met de komst van Anouk, we hadden natuurlijk al een prachtig mannetje, Julian. Allebei hebben papa en mama een vaste baan ( mama nog even helaas). Kortom mama was bijna gelukkig. Ja bijna! Overgewicht speelt al mama haar hele leven een belangrijke rol. Mama wilde zo graag van haar overgewicht af. In 2009 heeft mama een maagband gekregen, en sinds deze eruit is op 10 juni, en toen gelijk een GBP.
Voelt mama zich zo gelukkig! Ik voel me fit,energiek! Kortom, echt herboren! Mama woog begin dit jaar 134,3 kg, en nu weegt mama 93 kg! Ik kan kleren maat 44 aan! Van truien ga ik nu naar xl/l .
Het is de beste keuze ooit geweest. Nu volhouden en doorgaan!
Samen met mijn gezin ga ik ervoor!

Lieverds, ik ben ongelofelijk trots op jullie, ik hou van jullie!
Liefs mama

Hiep hiep hoera! Julian 9 jaar!

20 augustus 2015
Lieve Julian,
 
 
Op dit moment ligt Anouk te bed, en jij bent met papa naar Ajax. Mama typt dit met toch wel wat traantjes. Mijn kleine grote knul is vandaag 9 jaar geworden. Officieel pas over een uur, 21.39u, 20 Augustus 2006, werden wij de trotse papa en mama van jou.
Wat ben je een heerlijk vrolijk mannetje. Ok, soms kan je best chagrijnig zijn haha! Maar ook dat hoort erbij.
 
Gisteravond mocht je bij ons logeren met je bed. Dat vind je al 1 groot feest! Je was al half zes wakker. We hebben het gerekt tot 6.30u en toen hebben we gezongen voor je! Daarna naar beneden waar je de ballonnen en slingers erg mooi vind!
De cadeautjes voor je hebben we op de grote tafel gelegd. Je hebt van papa, mama en Anouk dit gekregen:
 
Ajax klok
Ajax polsbandje
Fotolijst met de foto’s van jou en de Ajax spelers
Setje van Bayern München
Een halve voetbal ( daar kan je binnen mee voetballen )
Een kaart
Kaartjes voor de beker wedstrijd Ajax – De graafschap
Een map en pennen setje van de minnions
Zeep van de minnions
Sokken van Barcelona
Trainingspak van je eigen voetbalvereniging met je naam
 
Je bent dus erg verwend kanjer! Daarna is mama een broodje gaan maken en hebben we ons aangekleed. Jij uiteraard in je setje van Bayern München.
Je traktatie even ingepakt zodat ze niet meteen zien wat je ging uitdelen! Haha
Mama heeft je gebracht samen met Anouk. Je hebt het echt heel leuk gehad! Je mocht zelfs van meester op tafel staan! En ze gingen zingen voor je! Meester vond het erg leuk dat hij dezelfde traktatie kreeg als de andere kinderen! Kortom super geslaagd!
 
Opa en oma Lamping kwamen jullie allebei weer uit school halen met papa en mama! Thuis kreeg je nog cadeautjes van opa en oma. Toen kreeg papa een WhatsApp bericht van een collega of papa nog twee kaartjes wilde hebben voor de wedstrijd van Ajax vanavond??!! Nou dat wilde papa wel. Jij boft dus Julian, samen met papa op je verjaardag naar Ajax! En wat kreeg je nog bij Ajax…jep! Het nieuwe uitshirt van Ajax! Kanjer! Nou dit is echt de verjaardag van je leven volgens mij! Haha Je wilde ook nog je naam achterop je shirt. Dat heb jezelf betaald, want anders werd het wel erg duur allemaal!
 
In de middag kwamen opa en oma Leeflang nog.  Opa en oma hebben lekker patatjes meegegeten. Gezellig hoor! Opa heeft jou lekker gedoucht Anouk!
 
En nu is het 21 uur en gaat mama wachten op jullie.
Lieverd, ik hoop dat je onwijs genoten hebt van deze dag jarig zijn. Zaterdag komen Oom Steffan en tante Janneke nog met de meisjes!
Afgelopen zaterdag hebben we je verjaardag voor de rest van de familie/vrienden gevierd. Je bent gewoon echt enorm verwend! Zoals het hoort als je jarig bent! Mama gaat niet alles meer beschrijven wat je van wie hebt gehad..je word makkelijker na al die jaren haha
 
Kanjer, mama is er trots op dat ze al 9 jaar lang de titel mama mag dragen, mama van een prachtige zoon en later natuurlijk ook je zusje!
 
Ik hou echt ontzettend veel van jou en je zusje! (en van papa natuurlijk)
Dikke kus en liefs mama
 
 
 

Opa en oma hebben een nieuw hondje: Guus

04 augustus 2015
Hoi lieverds,

Hier is mama weer eens. Waar gaan we beginnen! 23 juli heeft mama stiekem alle koffers ingepakt en op onze slaapkamer gezet. Toen jullie te bed lagen hebben we snel alles in de auto gedaan. De volgende dag hadden we verteld dat we gingen bbqen bij onze vrienden in Brabant! haha
We waren een half uurtje onderweg en toen kon mama het al niet meer voor zich houden! haha Mama had een gedichtje gemaakt met een envelop met alle letters. Die letters moet je in de goede volgorde zetten en dan krijg je een woord! haha Na een kwartier zei je ik weet het niet hoor, haha! En uit het niets zei je Movie park!!!! Dat vond je echt geweldig!
We gingen op weg naar Duitsland! haha Aangekomen bij het hotel zijn we alles gaan uitpakken, om daarna richting het centrum van Essen te gaan. Daar was een winkelcentrum met wel 700 winkels!!!! Zo groot hebben wij het echt nog nooit gezien!
Om 20 uur waren we weer in het hotel en gingen we allemaal douche. En lekker naar bed. Anouk sliep bij mama in het grote bed en Julian bij papa. Anouk had er wel wat moeite mee maar gelukkig viel ze toch in slaap.

Zaterdag 25 juli gingen we eerst ontbijten in het hotel! Wat een luxe allemaal, dat zijn we niet gewend! Om 9 uur gingen we de auto in richting movie park. Daar aangekomen begon het te regenen en stopte het niet meer met regenen. Heel soms was het voor 5 minuutjes droog maar dan begon het al snel te regen. Het was er wel heerlijk rustig want we konden blijven zitten in de attracties. Dat was echt ideaal!
We zijn ook nog naar een stunt show geweest. Eerst wilde je daar niet heen Julian, maar achteraf vond je het echt super gaaf!
Anouk heeft tussendoor nog een half uurtje geslapen. Papa ging met jou in de enge attracties, haha mama gaat echt niet over de kop! Mama is toch nog in veel attracties geweest, ondanks dat mama zo een bangerik is haha!

Om 18 uur waren we weer in het hotel, want om 16 uur begon het echt zo ontzettend te regenen, echt te gieten! Lekker douche en opwarmen! Julian lekker op de tablet, gelukkig was er Wifi in het hotel! haha
De volgende dag, zondag 26 juli gingen we weer heen, en tot ons grote schrik was het echt zo ongelofelijk druk! Zo erg hebben we het nog nooit gezien! We zijn binnen eerst naar de attracties geweest waar je graag nog een keer  in wilde. Zo had mama beloofd met jou in de Dora splash te gaan..papa was een dag eerder al geweest en jullie waren echt nat...dus mama heel vrolijk met jou in de splash...hahaha We waren echt doorweekt! Zeik en zeik nat! Maar dat maakt niet uit, we hebben ontzettend genoten!

Om 15 uur besloten we naar huis te gaan, de wachtrijen waren 2 uur!!!!!!!! 2 uur Per attracties dat je moest wachten. Julian had er vrede mee en we gingen voldaan naar huis! Onze mini vakantie zit erop! Wat hebben we met en van elkaar genoten! Heerlijk een andere omgeving, en alleen maar plezier hebben!
Ook weer een hele mooie gezinsfoto!Verder hebben we niet veel bijzonders meer gedaan in de vakantie! Julian heeft nog een paar nachten bij opa en oma Leeflang geslapen. Dat vond hij heel erg leuk!
Afgelopen vrijdag gingen we een dagje naar opa en oma. Oma was op zoek naar een hondje. En we hebben een hele leuke lieverd gevonden, welkom Guus:Ook zijn we aan het aftellen voor Julian zijn 9e verjaardag! Alweer bijna 9 jaar! Onze kleine jongen word groot! De uitnodigingen hebben we al verstuurd. Alleen hebben we nog geen cadeautje voor je..we weten het gewoon niet..je weet zelf ook niks te vragen..
Volgende week even taart bestellen. Slingers moeten we ook nog even kopen, de ballonnen gaan we niet meer doen denk ik. Ik krijg steeds meer last van me allergie, dus dan zijn ballonnen niet handig!

Lieverds, bedankt voor deze geweldige leuke vakantie! We genieten lekker van elkaar!
Vandaag zijn jullie samen naar de kapper geweest! Het resultaat mag er zijn!Ook hebben we vandaag weer het peuterbedje neergezet voor Anouk. Het zal mij benieuwen!
Gisteren ook met Anouk naar het ziekenhuis geweest. We moesten naar de orthopeed. Er zijn foto's gemaakt vanaf haar middel tot haar voeten. Alles is goed. Er zijn geen tekenen van ernstige dingen, alles is goed. Dokter zei misschien nog reuma, maar daar was ze te jong voor om te testen. Ze heeft verder ook geen warme of dikke knieën. Voorlopig aankijken, en afwachten. Op zich wel moeilijk want ze heeft echt last van haar knietjes. We wachten het maar af. De dokter zegt ook dat het het aankomende jaar wel minder zal worden met je knieën.

Dikke kus en ik hou van jullie!
Tot aan de maan en de sterren!
Liefs mama

 

 

 

 

Kinder orthopeed

13 juli 2015
Goedemorgen!

Vanmorgen zijn we gelijk naar de huisarts geweest. Deze zag meteen bij binnenkomst dat je raar loopt.
Je vertelde zelf keurig wat er aan de hand was. Ze heeft even gekeken en gevoeld aan je knietjes maar ze zegt ik kan hier niet zoveel mee. Dit is een ander vakgebied.
We hebben dus een verwijzing gekregen voor de kinder orthopeed. Maandag 3 augustus kunnen we pas terecht. Dat duurt nog even. Eerst moeten we langs de röntgen en dan door naar de orthopeed!
Word vervolgd!

Dikke kus mama

Anouk heeft zere knietjes

12 juli 2015
Lieve Anouk

Wat is er toch met jou knietjes aan de hand? In April heb jij je linker knietje bezeerd op de trampoline. Dokter dacht toen destijds aan een verrekte knieband. Nu 3 maanden later heb jij nog steeds last. We zijn tot 2x toe bij de dokter geweest en die zegt kijk het nog maar even aan. Ik zie geen rare dingen aan haar knietjes.

Maar de pijn is heel vervelend en duidelijk aanwezig bij Anouk. Je kan niet echt grote stukken meer lopen want dan moeten we je tillen en ga je op de grond zitten. We horen je meerdere keren per dag erover.
Morgen gaan we maar weer naar de huisarts voor een verwijzing of een foto aanvragen.

Hier een filmpje waarop je duidelijk ziet dat ze mank loopt. De ene dag is het erger dan de andere maar dat ze er last van heeft is duidelijk.Dikke kus en liefs mama