Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Joehoeeeee!! Anouk heeft het potje ontdekt!

23 oktober 2015
Lieve Julian en Anouk

Hier is mama heel kort even! Anouk sinds Woensdag plas jij op het potje! Wauw!! Zo in eens heb jij het ontdekt! En je blijft maar keurig plassen op het potje! We hebben je niet gepusht omdat het dan averechts gaat werken.

En nu plas je dus echt elke keer keurig op het potje! Je stickerblad zit al vol met tientallen stickers! haha Kanjer! Je hebt van ons ook een barbie gehad. Die lag al maanden te wachten op je in de kast, totdat je op het potje ging plassen! Ook poepen doe je keurig op het potje! Kortom een hele trotse mama! Als we weggaan heb je een luierbroekje aan, ideaal want we zeggen dat het gewoon een onderbroek is!

Julian is vanaf woensdag al logeren bij opa en oma! Silvy en Lizzy kwamen ook een nachtje gezellig logeren! Wat een feest voor jullie! Anouk was boos en verdrietig omdat ze niet mocht. Als ze wat groter is en het plassen ook wat beter gaat.
Vorige week ook met Anouk naar het cb geweest. Weer helemaal goedgekeurd! Zelfs je gewicht waren ze tevreden! 16 kg en 98 cm! Mooie meid! Ogentest gelukkig ook geslaagd, je had niet veel zin,en lekker dwars! haha We zouden een vervolg afspraak maken voor je rechteroog, links had je al met mama gedaan. Toen we dat zouden doen zei je ik wil wel met oma! haha Kanjer! Kortom, pas weer als je een prik moet! Met 3 jaar en 9 maanden!

Vanmiddag heb je een kinderfeestje Julian, anders had je nog een nachtje gegaan. Maar helaas! Super leuk dat je in de vakantie mocht logeren!

Tot snel kanjers!

Ik hou van jullie! Dikke kus mama

Aftellen is begonnen!

02 oktober 2015
Lieve kleine prinses!

Het aftellen is begonnen!! Vandaag over precies 1 maand word jij alweer 3 jaar! Helaas was je afgelopen week behoorlijk ziek! Keelontsteking en buikgriep! We hopen dat we alles nu gehad hebben! Je begint weer op te knappen, behalve dan je diarree... Je wilt graag Dora cakejes uitdelen op schooltje! Je uitnodiging is van Peppa! haha Zo hebben we van alles wat! Julian zit je steeds te pesten van je krijgt geen cadeautjes! haha Grote boef die Julian!
Komt allemaal goed hoor lieverd! We weten alleen nog niet zo goed wat we moeten kopen!

Dikke kus en liefs mama


Naar het bos

27 september 2015
Hoi kanjers!

Mama wilt gewoon af en toe een verhaaltje schrijven. Momenteel gebeurd er weinig bijzonders maar we genieten heerlijk van en met elkaar!
Julian met jou gaat het erg goed. Op school heb je het ook naar je zin. Je had vorige week een toets, en je had geen zin om te leren. Met tegenzin heb je wel geleerd, met als resultaat het beste cijfer van de klas: 9,6! Heel trots vertelde je het uit school! Super goed van je!

Afgelopen zaterdag moest je voetballen. Papa,mama en Anouk kwamen kijken. De tweede helft stond jij al 10 minuten wissel. Nadat je er 2 minuten in was, moest je er alweer uit. Je kwam conditioneel te kort..
Ok, we weten dat je contioneel het niet trekt, maar dan nog. Je moet toch plezier hebben in het voetbal? Papa en mama waren zo boos. Papa is naar de leider toe gegaan en om uitleg gevraagd. Hij was van mening dat hij eerlijk wisselde. Noem je dat eerlijk wisselen???? Je was zelf ook verdrietig, en je vond het maar raar. Na de wedstrijd hebben we je spullen gepakt en zijn we weggegaan. Je hebt thuis gedoucht. Mama was echt verdrietig. Waarom moet het zo? Het is toch potverdorie geen Ajax! Je moet plezier hebben met voetballen. De leiders zijn ook steeds zichtbaar geirriteerd als jij de bal verspeeld of niet goed speelt. Wat moeten we hier nou mee? Naar een andere vereniging is een optie, maar weg lopen van problemen lost het natuurlijk niet op. We houden het in de gaten en we zijn er gelukkig elke wedstrijd bij. Wij zijn reuze trots op jou kanjer, gelukkig weet je dat! Kanjer! Word vervolgd!

Julian, je bent nog steeds niet droog snacht's. We zijn al onder behandeling van de fysio. We hebben al zoveel geprobeerd. Al 3x de plaswekker, pillen, en nu weten we het niet meer. We hebben nogmaals je blaasvolume gemeten, wederom 160 ml en 176 ml. Een jongen van 9 jaar hoort een gemiddelde inhoud van 300 ml te hebben! We gaan nu dus met je naar de kinderarts. Zodra de fysio het verslag klaar heeft gaat mama een afspraak maken.
Anouk jij blijft maar verkouden. Echt strond verkouden. Je hoest, snot loopt je neus uit. Je hebt helaas ook continu bloedneuzen door je verkoudheid! Heel vervelend.

Zaterdag na de voetbal zijn we gezellig naar opa en oma Leeflang geweest. We hebben er weer een super leuke dag gehad! Oma,mama en Anouk gingen nog even gezellig de stad in. Julian en Anouk hebben allebei nieuwe schoenen, was echt nodig! Oma moest nog wat dingetjes hebben.
Thuis gekomen zijn we lekker gaan eten bij opa en oma! Natuurlijk ook veel gespeeld en geknuffeld met Pip! Wat een lieve hond! Na het eten hebben opa en oma ons naar huis gebracht! Super bedankt opa en oma! Was erg leuk!

En dan is het alweer zondag! Mama heeft lekker alle was buiten gedroogd, en gelijk alle jassen aan de kapstok gewassen. Dus alle winterjassen zijn winterklaar! haha Momenteel hebben we heerlijk nazomer weer!
Anouk wilde graag naar het bos! Julian en papa hadden geen zin. Geeft niks he moppie! Dan gaan mama en jij gezellig! We hebben het erg leuk gehad! Je vroeg steeds of er kaboutertjes in het bos waren! haha Andere hondjes vond je echt geweldig!
Mama heeft hele leuke foto's gemaakt! Mama vind het net foto's van een foto shoot haha :

Kanjers, het is nu zondag avond half zeven. Jij en papa spelen Fifa 16! haha Julian wint regelmatig van papa en mama! Prachtig! Echt super leuk! Anouk ligt al vanaf kwart over zes in bed. Ze kon niet meer. Tijdens het eten viel ze al bijna in slaap. Wilde niet eten, en onder de douche lag je al op de grond. Mama heeft je lekker voorgelezen en je bent lekker gaan slapen!

Ik hou van jullie, tot aan de maan en de sterren! Oneindig vaak!
Dikke kus mama


 

Zomaar

14 september 2015
Hoi kanjers!!

Hier is mama weer even! Jullie zijn alleen weer verkouden! Anouk snottert  al een paar weken en jij Julian was eigenlijk helemaal snotter vrij na je kuurtje. Maar het begint weer en het hoesten ook! Hopelijk ben je snel snot vrij maar gezien dat de herfst gaat beginnen is dit nog maar het begin! haha

Opa en oma hadden sindskort een nieuw hondje, Guus. Achteraf bleek er van alles mis met Guus en deze hebben ze afgelopen zaterdag moeten laten in slapen! Zo sneu, onze lieve kleine Guus! Hij was neurologisch niet in orde..Zaterdag was het helemaal mis en de dierenarts kon niets anders dan Guus niet meer te laten lijden...Rust zacht lieve Guus! Je was een schatje!

Een beetje onverwachts hebben opa en oma gisteren al een nieuw hondje opgehaald. Het verdriet en gemis van Guus is groot maar dit helpt opa en oma om over het verlies van Guus heen te komen. Julian was ook heel verdrietig toen hij het nieuws hoorde over Guus. Echt in tranen en helemaal van de rel! Arme jongen!

Bij deze stellen we jullie voor aan: Pip

Verder hebben we weinig te melden. Anouk wilt al heel graag naar de basisschool! Het is wat, ze moet nog 3 worden maar Anouk wilt naar juf Jenny! haha Haar beste vriendinnetje is vorige week 4 geworden en naar de basisschool gegaan! Ik denk dat jij daarom ook wilt! En je wilt maar wat graag jarig zijn! Erg leuk om te zien! Als je nu wat ziet zeg je die wil ik voor mijn verjaardag! En een frozen taart en peppa cakejes! Ja jij weet wel wat je wilt! haha

Lieverds,ik hou van jullie! Dikke zoen mama


 

 

Anouk 34 maanden

02 september 2015
Lieve Anouk,

Vandaag over 2 maanden vieren we alweer jou 3e verjaardag! Wat vliegt de tijd! Ons kleine moppie 3 jaar..zucht...gaat veel te snel!


Dikke kus mama