Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Mama en Anouk ziek

23 december 2015


Hoi lieverds

Zo schrijft mama een paar weken niet en zo ineens weer! Maandagavond kreeg mama het ineens zo koud en ik kreeg het niet meer warm. Ik ben naar bed gegaan maar ohhhh wat een rot nacht. Zo beroerd! En toen kwam Anouk ook weer. Het is dus een lekkere ziekenboeg. Anouk jij klaagt net als mama over heel erge hoofdpijn..is af en toe best eng..je krijst het uit...Vannacht ook weer huilend wakker (+/- 2 uur ), lekker een zetpil gehad en nu slaap je nog lekker in papa en mama hun bed (7:15u). Snel beter worden hoor kleine meid!
 
Julian is gisteren voor de kerstdagen nog even naar de kapper geweest! Onze stoere bink! Zometeen komen opa en oma om op te passen. Mama moet weer werken! De plicht roept! En als mama kan je niet ziek zijn, maar met heel veel liefde doe ik dat, want je kindje(s) zo ziek zien is echt niet leuk!

Gisteren ook met douche, zo zielig..normaal speel je altijd heel leuk onder de douche, en nu stond je als een zombie voor je uit te staren..arme meid!

Dikke kus en liefs mama


 

Sinterklaas en kerstvakantie!

21 december 2015

Hoi lieverds!

Hier is mama weer! Wat een drukke dagen hebben we toch allemaal! 4 December kwam Sinterklaas bij jullie op school! In de ochtend bij de basisschool en in de middag bij de peuterspeelzaal. In de ochtend gingen we met zijn allen naar school waar we met alle kinderen op Sinterklaas en zijn pieten wachten. Het was super gezellig! Alle liedjes mee zingen, en natuurlijk ook met Sinterklaas en zwarte piet op de foto!
Julian had dit jaar voor het eerst surprises! Hij had met lootjes trekken Lilly! Ze is gek van paarden dus hebben we samen een paard gemaakt, van schoenen dozen! Het resultaat is echt prachtig! We hadden ons erg uitgesloofd! Je had 4 euro, en ze vroeg nagellak en nagelstickers! Bij de big bazaar hebben we 2 flesjes nagellak (€1 per stuk) en een doosje met steentjes/kraaltjes voor op je nagels (€1) en nog een velletje nagellakstikcers bij de action voor €0,70! Als klapper nog een chocolade letter van €0,25. Dus bij elkaar 5 cadeautjes voor €4! Echt super leuk!
Alleen ontzettend jammer dat Julian dan iets terug krijgt waar totaal geen aandacht aan besteed is. Het jongetje wat hem had is pools dus snapt het nog niet zo erg, maar toch is het dan ontzettend jammer. Je moest ook een gedicht van 12 zinnen maar er zat niet eens een gedicht bij. Later kwam je meester nog maar me toe met de mededeling dat er helaas elk jaar wel zo een slechte surprise tussen zit en helaas was Julian dit jaar de ongelukkige. Op naar volgend jaar waar we toch hopelijk wat meer terug krijgen!

Om 13.15 uur kwam Sinterklaas bij jou op school Anouk! Wat een fesst Anouk! Je vond het prachtig! Je wilde steeds met Sinterklaas op de foto en je hebt de hele tijd bij zwarte piet op schoot gezeten! Ook je vorige juf Marry, waar je nog steeds onwijs gek op bent was er gezellig bij! Je hebt zo genoten kleine meid! Echt zoals het hoort! Toen Sinterklaas bijna wegging deelde hij nog cadeautjes uit aan alle kindjes! Je kreeg een tasje! Je wilde natuurlijk alles hebben wat de andere kinderen kregen! haha Je bent maar verwend moppie!

Op pakjesavond gingen we gezellig met elkaar mini pizza's bakken! Dat was erg lekker! Papa moest tot 17 uur werken en kwam gelijk naar huis. Om 19 uur kwamen er bij ons twee pieten op bezoek! Dat was een feest! Hoewel Julian het grote geheim wist, was hij toch wel zenuwachtig! Anouk vond het prachtig met de pieten! Lekker samen dansen en liedjes zingen! Ook gingen jullie samen op zoek naar de cadeautjes! Uiteindelijk vonden jullie ze op de slaapkamer van papa en mama! Snel de cadeautjes naar beneden, en de pieten gingen er weer vandoor! Binnen 5 minuten waren de cadeautjes uitgepakt en konden jullie lekker spelen met het nieuwe speelgoed! Om 21.30 u lag Anouk te bed en een half uurtje later ging ook Julian!

Zondag vierde we Sinterklaas bij opa en oma Leeflang! Ook daar waren heel veel cadeautjes gebracht! Sinterklaas doet ook veel te gek! Jullie zeiden heel hard dank je wel, dus we denken dat Sinterklaas dat wel gehoord heeft! De hele familie was compleet dus dat was echt heel gezellig!

Thuisgekomen die zondag (6 december) hebben we lekker alle kerst spulletjes gedaan! De kerstboom neergezet! Zo gezellig alles weer! Papa en mama moesten gewoon werken, opa en oma Leeflang passen gewoon op! Heel fijn!

Oma heeft al maanden last van haar buik, en in Nederland zeiden ze dat oma moest leren leven met die vreselijke pijnen..Toen contact gezocht die ook de maag verkleining bij oma heeft uitgevoerd en die wilde wel in oma haar buik gaan kijken maar dan moest ze wel naar België! Ineens moest oma dus naar België!Oma haar galblaas is eruit gehaald en een galblaas steen van ruim 3 cm! Nu moet oma herstellen en beter worden! We hopen dat alles snel beter word en oma minder pijn gaat hebben!

Op school lijkt het wat minder met je te gaan Julian! Je begint ook behoorlijk een grote mond mond te hebben en je weet alles beter...ppfff...soms zo zwaar! Ook met toetsen leren, ben je heel tegen draads! Met als gevolg dat je al twee onvoldoendes heb gehaald, een 5,1 en een 4,5 ! De laatste keer waren papa en mama toch wel een beetje boos. Niet om je onvoldoende maar meer omdat je gewoon weigerd om te leren...Nu de teugels maar weer strakker aan trekken! Na de vakantie weer op tijd naar bed! Je mocht wat later naar bed omdat het zo goed ging op school! Als het slechter ging hadden we afgeproken dat je eerder naar bed moet! En nog wat regels..je bent echt heel brutaal!

13 December gingen we naar onze vrienden in Brabant! Zondag ochtend vroeg vertrokken! We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad! Jammer dat we zover weg wonen maar we houden onze afspraakjes staande! Volgende keer in Mei 2016, komen ze onze kant weer op! Gezellig!

Verder heeft mama weinig te vertellen. Anouk haar peuterspeelzaal gaat weg op de plek waar hij nu zit en komt in de basisschool! Dat is wel heel fijn! Jou schooltijden worden aangepast aan de tijden van Julian! Dus je gaat nu ook van 8.30 uur tot 12:00 uur naar school! Totaal ga je nu een half uur langer naar school! Als het goed is, gaan ze na de zomervakantie over! Heel misschien in de mei vakantie al. Dat is even afwachten! Het zal de overstap van de peuterspeelzaal naar de basisschool stukken kleiner maken! Hoewel jij het liefste nu al naar de kleuterschool gaat!

Helaas ben je wederom weer ziek! Weer die stomme oortjes van je! Je blijft ook maar verkouden en van het weekend had je ineens weer hoge koorts! Je was erg hangerig en moe. Vanmorgen naar de dokter geweest en weer allemaal vocht achter je trommelvlies en links was weer ontstoken! We gaan weer naar de kno arts! 8 Januari kan je er al terecht! Dat is heel fijn! Normaal gingen we naar een dependance van het ziekenhuis maar dan konden we pas in februari terecht, maar omdat we nu in het ziekenhuis gaan kunnen we al zo snel terecht! Ik hoop eigenlijk dat je weer nieuwe buisjes krijgt kleine meid! Het ging zo goed met buisjes! Rechts zit je buisje er nog wel in maar staat op punt van uitvallen ( dat was ook al tijdens de nacontrole in april bij de kno arts). Links is geen buisje meer te zien!

Afgelopen weekend hadden we ook gezellig gelogeerd bij opa en oma Leeflang! Anouk wilde bij mama in bed! Wel gezellig hoor! Heerlijk kroelen met me kleine meid en samen in slaap vallen!
Je was bij opa en oma al de hele dag warm maar verder eigenlijk niet getemperatuurd!
Zondag zijn we gezellig naar een tuincentrum geweest naar de kerstshow, en daarna naar de kinderboerderij! Maar bij de kinderboerderij viel je bij binnenkomst en was het gelijjk ook klaar. Je bleef huilen en was heel verdrietig! Wederom weer om je oortje huilen. Thuis gekomen je temperatuur gedaan, 39,5! Oh oh meisje!

Snel beter worden!

Lieverds mama houd van jullie allebei!!

Dikke kus en liefs
mama

Daar ben ik weer!

24 november 2015

Lieve Julian en Anouk

Hier is mama weer even! 14 November kwam Sinterklaas aan bij opa en oma Leeflang in het dorp! Wat een groot feest! Net als alle jaren zijn we hier ook heen geweest! Ondanks dat Julian het grote geheim weet vond hij het prachtig! Hij vind het ongelofelijk stoer dat hij bij de grote mensen mag horen!

Na de intocht zijn we lekker blijven eten bij opa en oma! Wat was het gezellig!
Die zondag zijn we nog naar de stad geweest. Het is nu een stuk makkelijker om te kijken voor pakjesavond! We moeten nu alleen nog maar oppassen voor Anouk, en omdat ze het natuurlijk nog niet helemaal beseft is het heel makkelijk! haha

Vorige week kreeg jij ook je rapport Julian! En wat een ontzettend goed rapport! Papa en mama zijn onwijs trots op je! 1 December moest jij ook je spreekbeurt houden, maar omdat je er echt heel zenuwachtig voor bent zijn we naar je meester gegaan en hebben we gevraagd of je het eerde rmocht doen! En daarom mocht je woensdag 18 november je spreekbeurt houden! Met als onderwerp de Berlijnse muur! Je vond het echt heel eng en was mega zenuwachtig! Maar het resultaat is echt heel goed kanjer: 7,3 !!! Zo dit heb je maar mooi gehad! Donderdag 26 november hebben we tien minuten gesprek met je meester. Vanaf dit schooljaar is vanaf groep 5 tot en met 8 dat je eigen kind bij het gesprek is. Op zich heel fijn maar aan de andere kant is het ook fijn om zonder Julian even over hem te praten! haha
Je doet het gewoon heel goed op school en daar zijn we heel blij mee!

Afgelopen zondag kwam Sinterklaas aan in Waarland! Gelukkig was het droog! Anouk vond het prachtig! Je hebt ook een tekening gegeven aan Sinterklaas. Ook zijn jullie samen met zwarte piet op de foto geweest! Super leuk!
Na de intocht is Julian met zijn vriend Tijn gaan spelen! Anouk is nog meegeweest naar de stad waar ook pieten waren! Wat een feest voor jou meisje! Wederom pepernoten!

Vorige week zijn we nog met Anouk naar dokter geweest. Ze klaagde over au oortje en ze moest steeds huilen! Je hebt allemaal vocht achter je trommelvliezen! Arme meid! We hopen niet dat die oren weer gaan op spelen!  Dokter zei kijk het maar even aan.
En afgelopen nacht werd ze huilend wakker. Vreselijke oorpijn weer en je was een kacheltje! 39,5 graden koorts! Zetpil en lekker bij papa en mama in bed slapen! Je was gelukkig snel weer vertrokken! En nu hebben wij dus een ziek meisje hier. Mama hoopt dat je geen antibiotica nodig hebt want daar houd mama niet zo van. Allemaal troep! Maar als het moet moet het!
We kijken het nog even aan!

Julian heeft voor het eerst ook surprise dit jaar! Super leuk maar mama zag er ook wel tegen op! Ondanks dat is mama echt mega trots op het resultaat! haha Papa heeft je geholpen met het gedicht!

Lieverds, mama houd van jullie! Anouk, mama hoopt dat je snel beter bent!
Dikke kus mama

 

 

 

Hiep hiep hoera!

02 november 2015
Lieve Anouk

Gefeliciteerd met je 3e verjaardag! Kleine meisjes worden groot! En wat was het een verassing dat je op tv kwam bij zappelin! Mama heeft de email over het hoofd gezien. Maar je kwam dus gewoon op tv! Julian hebben we ook elk jaar opgegeven en nooit uitgekozen! En jij nu wel! Hoe cool is dat?!We hopen dat je een super leuke dag hebt! Vanmiddag gaan we naar ballorig en je neemt je allerbeste vriendinnetje mee, Maud!

Nogmaals gefeliciteerd lieve kanjer!
Dikke zoen
Papa,mama en een trots broer Julian

Je verjaardagsfeest

01 november 2015

Lieve Anouk

Vandaag hebben we je 3e verjaardag alvast gevierd. Je bent ontzettend verwend lieverd! Allemaal leuke cadeautjes! Iedereen ontzettend bedankt!
Vanmorgen kwamen we beneden en keek je je ogen uit met je slingers! Je vroeg waar de ballonnen waren,maar die hangen we op je echte verjaardag pas op omdat mama daar ook niet tegen kan.

Vanmorgen kwamen Rianne,Isabella, en Karoy. Van hun kreeg je een frozen legging! Erg mooi! Vlak daarna kwamen ome rob en tante Sylvia! Je kreeg van hun een tas met cadeautjes! Je keek je ogen uit!
Een Dora sticker-kleurboek, een krasblok van Dora, potloden,luiers voor je pop, en luiers voor je pop! Super leuk!
Vrijwel direct kamen opa en oma Leeflang. Je kreeg van hun het Woezel en pip serviesje! Je ging gelijk iedereen voorzien van koffie! hihi Hartstikke bedankt opa en oma!

Om 12 uur hebben we gezellig een broodje gegeten. Na het broodje stond tante Martha op de stoer! Je kreeg van haar een hondje met dokterpsullen! Je vind het prachtig, en je maakt het hondje steeds beter!

Ome Casper en tante Cindy kwamen ook gezellig langs! Je kreeg van hun een flesje voor de pop,een setje kleding en schoenen voor de babyborn pop, en sterren die lichtgeven voor boven je bed! Casper heeft ze gelijk opgehangen boven je bed! Dus ben benieuwd wat je er vanavond van vind!

Monika,Jelle, en Koen kwamen ook nog langs! Dat was mama haar vroegere hartsvriendin waar mama sinds 2 jar weer contact mee heeft! Heel leuk dat we nu ook bij elkaar op verjaardag komen!

De familie Groen is niet geweest. We denken dat die het vergeten zijn. Dat geeft niks,dat kan gebeuren! Oom Steffan,tante Janneke en de meisjes Silvy en Lizzy zitten in Slagharen en komen volgende week Zaterdag voor je verjaardag!

We hebben net lekker patatjes gegeten, en mama ging nu even de site bijwerken. Zometeen ga je lekker douchen! En morgen is mijn kleine meid dan echt 3 jaar...wow!! Lieve lieve Anouk, alweer 3 jaar ons zonnetje! Je was zo welkom! Natuurlijk ook je grote broer, maar na al die jaren ellende was jij ons zonnetje!

 

Lieverd, slaap lekker, nog 1 keer naar bed als 2 jarige..morgen ben je 3, en dan mag mama nog 1 jaar genieten van jou aanwezigheid, en dan gaat jou school avontuur ook beginnen..Jij ging het liefste morgen al! Nou mama gaat ontzettend genieten van deze maanden moppie!

 

Je bent ook helemaal zindelijk! Super fijn dat het zo snel gegaan is! Natuurlijk nog wel een luier voor de nacht!

 

Slaap lekker lieverd! Dikke kus

mama