Dagboek

Aantal berichten: 1775
Ga naar:   

Bloeduitslagen van Anouk

26 februari 2016
Lieve Anouk

Papa en mama maakte zich steeds zorgen om het feit dat je altijd maar pijn hebt in je gewrichten. Veel huilen en altijd maar pijn. Een paar maanden geleden waren er foto's gemaakt in het ziekenhuis en daarop was niks te zien.
Afgelopen maandag weer naar de huisarts geweest en gezegd dat er verder onderzoek moet komen. We hebben bloedgeprikt, op verschillende dingen..Leukemie,reuma,schildklier en nog meer. Mama was heel bang voor enge dingen..gelukkig valt het mee maar er is wel iets dat niet goed is.

Je schildklier werkt te traag. Normaal gesproken mag de huisarts hier medicijnen voor geven maar bij kinderen moet dat via de kinderarts. Dus we mogen weer naar het ziekenhuis. Maar als dit gaat helpen om voor jou minder pijn te hebben dan hebben we dat met alle liefde over!

Vanmiddag werd mama al gebeld door het ziekenhuis, 14 maart kunnen we al terecht! Fijn dat het zo snel kan!

Word vervolgd!

Dikke kus mama

Anouk weer ziek

21 februari 2016


Hoi lieverds!

Het heeft welgeteld 3 weken geduurd voordat Anouk weer ziek is! Arm moppie! Vrijdag moest mama werken en mocht jij mee. Mama vond je al erg hangerig die dag. Je wilde daar zelfs al gaan slapen...Dat is niks voor jou. In de middag nog mee geweest naar de fysio met mama. Zaterdag werd je wakker om 7 uur, huilend..je had weer verschrikkelijke au been..Arm meisje! We gingen vandaag naar opa en oma, en je wilde graag je speen en assies (je vaste knuffeltjes) mee. Dat wil je ook nooit dus echt tekenen dat je niet lekker bent.

Toen we bij opa en oma waren, zijn oma en mama boodschappen gaan doen en ben jij bij opa en Julian gebleven. Julian hoefde lekker niet te voetballen, pas 5 maart je eerste wedstrijd weer. Heerlijk rustig zeg! haha Toen we terug kwamen zei opa dat je in slaap gevallen was. Mama ging bij je kijken en je gloeide helemaal. Temperatuur was 37,9. Naarmate de dag vorderde werd je zieker. 
Op de terug weg naar huis heb je gespuugd in de auto. Je gaf het gelukkig goed aan en we hadden een tasje waar je in spuugde! Grote meid! 

Thuis ben je lekker gaan douche en naar bed. We zouden zondag op de foto gaan met ons gezinnetje, maar helaas hebben we dat moeten afzeggen en verplaatsen naar 6 maart. De nacht was drama. Spugen en hoge koorts. Veel huilen. Je hebt lekker tussen papa en mama in geslapen! Heerlijk kroelen met mama. Je temperatuur is de hele zondag rond de 39,3 geweest.

Vandaag is het zondag en heb je ook heel veel geslapen, weinig gedronken en niets gegeten. Jammer dat die vervelende griep bij ons ook langs moet komen. Nu afwachten of wij het ook krijgen of jij helaas de pechvogel bent. Je treft het niet meisje. Ook altijd maar pijn in je benen,armen, en onderrug. Mama vind het gewoon niet fijn. Even kijken wanneer je in staat bent om met mama naar dokter te gaan. Er moet gewoon wat gaan gebeuren, want dit is zielig. Met gym, en zelfs op schooltje klaag jij over zere benen. 

En jij Julian, jij word echt groot en wijs. S'avonds in het weekend zit je gezellig bij papa en mama op de bank! Samen kijken we naar de tv! Super gezellig! Ook ben je twee weken geleden naar kinder carnaval geweest! Een disco! Mijn kleine grote jongen ging gezellig uit! haha Je hebt het erg leuk gehad! 

Ook doe je mee aan drieluik, dat zijn 3 zaterdag avonden met ieder een ander thema. De eerste avond was spelletjes, de tweede was apenkooien, en de laatste avond is 12 maart, en dan is er een playbackshow! Jullie gaan chips & cola playbacken op het melodietje van drank en drugs! haha Samen met Jef,Tijn en May, samen heten jullie als groepje: Smem! (stoere mannen en May) . 
Papa en mama vinden het leuk om jou zo bezig te zien en mooi mee te doen met de rest! 

In de winterstop met voetbal, word er altijd Champions league gespeeld. Alle teams worden door elkaar gedaan en zo ontstaan nieuwe teams. Je speelt steeds 5 tegen 5. Mama was coach van jou team, As Roma! Van te voren dacht Julian dat we kansloos waren! haha Niet wetende wat een geweldig team wij hadden. En na 6 weken, elke zaterdag twee wedstrijden spelen, waren wij kampioen! En ja jullie kregen ook een medaille! En je scoorde zelfs in de kampioens wedstrijd Julian! Wat ben je toch een topper! En trots dat je was! En mama als enige vrouwelijke coach tussen al die mannen! Best stoer toch? haha

Morgen moet je naar de kinderarts. Je plast nog steeds elke dag in je bed. Op zich niet erg maar zo vervelend voor jou en voor mama die elke dag jou bed moet verschonen! Mama doet het met alle liefde maar het is best vervelend. Mama laat dit natuurlijk nooit aan jou merken! Je draagt wel een luier maar die lekt door. We hopen morgen in ieder geval dat er wat duidelijkheid komt. Je moet langs de bedplasstraat en daarna naar de kinderarts. We gaan het  zien, en we hopen dat jij ook straks lekker zonder luier kan slapen kanjer. Want leuk is het niet.

De afgelopen weken zijn er ook spannende dingen gebeurd. Zo is er bij Opa Lamping blaaskanker geconstateerd. Het was allemaal erg schrikken. Ook had hij een gaat in zijn blaas. Opa is geopereerd en nu is opa ''schoon'' zoals ze dat noemen. Opa moet elke 3 maanden door de scan of het weg blijft. 

Opa Leeflang heeft te horen gekregen dat hij een kunstheup moet. Arme opa! Op 21 maart word hij geopereerd. We hopen dat de operatie doorgaat en er geen gipsvluchten tussendoor komen, want die krijgen voorrang. 

Zo zie je maar dat gezondheid toch echt heel belangrijk is. We hopen dat alles goed gaat met iedereen. 
Volgens mij was dit het allemaal wel weer!
Jullie zijn weer van alles op de hoogte!

24 Februari, zijn papa en mama alweer 2 jaar getrouwd! We gaan het niet vieren of iets. 

Lieverds, ik hou van jullie! Tot aan de maan en de sterren, en ontelbaar vaak!
Anouk, snel beter worden moppie!

Dikke kus en liefs mama


 

3 jaar, 3 maanden en 3 dagen!

05 februari 2016


Lieve Julian en Anouk

Even een kort stukje. Mama heeft weinig te melden. Het gaat allemaal goed hier. Anouk is eindelijk weer opgeknapt en we hopen dat dit even zo blijft. Julian gaat ook alles lekker, 22 februari mag hij naar de kinderarts voor het bedplassen. Mama had vandaag een mooie foto gemaakt van je, althans mama vind hem erg mooi hihi! Je bent vandaag 3 jaar,3 maanden en 3 dagen! Wat gaat het allemaal snel!
We hebben je ook ingeschreven voor de kleuterschool..zucht..gaat veel te snel!

Vandaag is ook opa Leeflang jarig! Gefeliciteerd lieve opa!
Tot snel kanjers! Echt een kort stukje!
Liefs mama, ik hou van jullie tot aan de maan en de sterren en weer terug....


 

Kno arts,bioscoop en meer

18 januari 2016
Lieve Julian en Anouk

Het eerste stukje van 2016 Beetje laat maar ja! Met jou Julian gaat alles goed. Je had voor de kerstvakantie een beetje een moeilijke eigenwijze periode. School was stom en je hoefde niet te leren vond jij. Je cijfers waren heel slecht en je meester vond het erg goed dat we je even onderuit hebben laten gaan. Na de kerst vakantie weer er tegen aan. Je bent nu ook van mening dat je moet leren voor toetsen! Met als gevolg: een 9, 8,3 en een 7,5! Zie je wel kanjer! Je kan het echt wel, dat weten papa en mama ook! Nu hopen dat je dit doorzet!
Je doet ook mee aan drieluik! Dat zijn 3 zaterdag avonden, in januari,februari en maart. De eerste avond waren er spelletjes! Je vond het erg leuk, het begon om 18 uur en je was pas 22:45u thuis!! Wowwww!
De volgende ochtend had je uitgeslapen tot 10 uur!!!!!! Nu slaap je sinds de kerst vakantie echt heel goed want we hebben je tot nu toe elke ochtend wakker moeten maken!

Jij Anouk, ja lieve kleine meid..je blijft maar rommelen...je verkoudheid gaat maar niet over..8 Januari moesten we bij de KNO arts zijn, alles was goed...wonderbaarlijk! Een paar dagen eerder nog bij de huisarts vocht achter het trommelvlies geconstateerd..en nu was alles verdwenen..als sneeuw voor de zon.. Je buisje in je rechter oor lag nog wel los, en deze heeft hij met een lang stokje weggehaald...dit vond je niet fijn en je was erg verdrietig... We stonden dus zo weer buiten. Mama is blij dat je niet opnieuw moet maar hoe jij aan het kwakkelen bent...is niet fijn! Wanneer ben jij nou eens niet ziek en/of verkouden! Je broer was het ook altijd. We zijn nu sinds een week gestart met vitamine pilletjes van davitamon. We hopen dat dit je even wat extra kracht gaat geven. Gisteren ook voor het eerst met je naar de bioscoop geweest. Naar Woezel en Pip! Het was nog niet zo een succes! haha Je had meer oog voor de limonade en popcorn die je kreeg. haha Voor de rest veel heen en weer lopen in de bios en spelen met de andere kindjes!

Momenteel heb je weer koorts, en ontstoken oogjes. Je hoest tot spugen aan toe, en je bent hangerig...Je oogjes zien er niet uit momenteel. Morgen maar even naar dokter denk ik, want je hebt ook traan oogjes en allemaal pus in je ooghoeken en in je oogjes.

Papa heeft nu lekker vakantie, dus alles gaat lekker rustig.
Verder heeft mama weinig te vertellen!
Woensdag is Oom Casper jarig en donderdag is ons nichtje Silvy jarig!

Nou lieverds, mama houd van jullie! Dikke kus en heel veel liefs mama

Dag 2015!

31 december 2015
Hoi lieverds!

31 December, het is bijna half tien. We zitten gezellig op de bank tv te kijken. Anouk ligt nu ongeveer een uurtje in bed. Ze was moe en wilde naar bed. We laten haar lekker slapen, mocht ze wakker worden dan zijn we er!

Wat een jaar was 2015! De eerste week van Januari was even schrikken. Opa Leeflang kwam in het ziekenhuis terecht met erge buikpijn! Ze kwamen erachter dat opa nierstenen had! Wat was dat schrikken!
Die week mocht Anouk ook voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal! Wat vond ze het leuk! Alleen afscheid nemen was niet echt haar ding..Weken heeft ze er last van gehad! Maar tegenwoordig gaat ze met veel plezier naar school!

In februari werd opa Leeflang ook alweer 65! We hadden een feestje voor hem georganiseerd! Daar wist opa niks van! Super leuk!
Ook waren we op 24 februari, precies 1 jaar getrouwd! Wat een rijkdom! 2 Prachtige kindjes! Onze kanjers!
Deze maand heeft mama ook een belangrijke beslissing genomen. Haar maagbandje gaat er na jaren van ellende uit! Nu afvallen en zo gezond mogelijk de operatie ingaan die plaats gaat vinden in Juni!

Julian heeft een aantal weken geschaatst op de kunstijsbaan! Trots was hij dan ook dat hij zijn diploma kreeg! Wat kan hij het al goed! Jammer genoeg hebben we weinig ijs in Nederland, en moet je altijd naar een kunstijsbaan. Papa en mama zijn reuze trots op je!
Ook moest je in februari in groep 5 je spreekbeurt houden. Wat was je ziek van de zenuwen! Arme jongen, we hadden nooit die link gelegd. Maar uiteindelijk was je blij dat je het gehad had! Met als resultaat een 7,5! Kanjer!

In Maart was Julian goed ziek! Hij is 2 weken thuis geweest van school. Hij had longontsteking! Een kuurtje had je gekregen! Wat vond je het vies, helaas duurde het even voor het kuurtje aansloeg! Uiteindelijk weer opgeknapt!

April zijn jullie voor het eerst samen uit logeren geweest! Papa en mama gingen samen uit! haha Dat was lang geleden! Het was allemaal goed gegaan!
Anouk, jij hebt deze maand je knietje bezeerd op de trampoline en sindsdien klaag jij over veel pijn aan je knietje! Je bleef er last van houden en uiteindelijk foto's laten maken maar er is niks aan de hand en je groeit er wel over heen volgens de orthopeed....

In Mei word de definitieve operatiedatum bekend van mama. Op 10 juni word mama geopereerd in België door dokter Dillemans! Ontzettend spannend!
Mama moet gaan shaken en jullie merken er weinig van.
Aan Julian gevraagd wat hij wilde..mee naar België of ook bij opa en oma logeren. Anouk ging sowieso logeren omdat ze echt nog te klein was om mee te gaan. Jij Julian, koost ervoor om mee te gaan. En zo hadden we een vakantiehuisje geboekt. Daar ben jij met papa ingeweest!
De dag dat mama geopereerd werd zal mama nooit vergeten! Er mocht niemand bij me na de operatie in de uitslaapkamer. Maar op een gegeven moment zeiden de zusters mevrouw Leeflang, word eens wakker! Kijk eens wie er is! En ineens hoorde ik: Hoi mama!!! Mama moest huilen van blijdschap! Wat was ik blij jou te zien! Later op zaal zag ik papa pas weer! Ook heel blij om hem weer te zien!

Alles is goed gegaan en na 2 nachtjes mocht mama weer naar huis, waar opa en oma Leeflang met Anouk stonden! Wat was ik blij om hun in mijn armen te sluiten!
En toen kwam de herstel periode! Ontzettend veel steun aan me ouders gehad die onwijs veel gedaan hebben en waardoor ik heel goed kon herstellen!

In Juli gingen we allemaal leuke dingen doen! Mama wist niet hoe ik eronder was,en gelukkig goed hersteld waardoor ik weinig last had van de operatie. Wel snel moe maar dat hoort erbij!
We zijn naar de training van Ajax geweest, waar Julian met veel idolen op de foto is geweest. Ook naar de opendag van Ajax geweest! Beide keren was je beste vriend Tijn mee! Het was echt super leuk!

Eind Juli gingen we 3 dagen naar Movie park. We hebben echt een last minute geboekt. In een hotel! haha Maar wat is het allemaal goed gegaan! De eerste dag was het weer redelijk te doen en achteraf de rustigste dag! Julian heeft genoten met een mama die ook in attracties durfde! Natuurlijk niet in dingen over de kop! haha

Begin Augustus kregen opa en oma Leeflang een nieuw hondje, Guus. Waar ze ontzettend veel ellende mee gehad hebben en helaas na een korte periode al moesten laten inslapen...pfff...dat was even een heftig dagje! Sneu om het hondje zo te zien! Hij was echt niet goed.

Julian, jij kreeg weer bronchtis, arme jongen, weer zo ziek en dat in de zomer vakantie! Weer een kuurtje, en nu maar hopen dat het wegblijft!
Ook werd je op 20 Augustus alweer 9 jaar! Wat gaat het snel met me kleine grote man! Je bent ontzettend verwend, en wat zijn we ongelofelijk trots op je!

In September begon het toch weer te knagen bij opa en oma, en hebbet ze toch weer een hondje aangeschaft, Pip! Nu hopen op meer geluk met dit hondje!
Julian begint in groep 6! Het gaat nu echt snel!

In Oktober heeft Anouk het potje ontdekt, en is vrijwel direct zindelijk! Heerlijk! Nu alleen nog voor de nacht een luier! Kanjer!

2 November werd ons prinsjesje alweer 3 jaar! En als klap op de vuurpijl kwam je ook nog op tv bij zappelin! Hoe groot is de kans dat je uitgekozen word? Echt super leuk! Je vind het prachtig! En mama ook hoor!

Eind november begin december had Anouk weer oorontsteking,Sinterklaas hebben we gevierd, thuis en op school! Prachtig vonden jullie het! Julian hebben we op 11 november het grote geheim verteld en eerst was hij verdrietig maar later toch opgelucht dat hij het nu weer! hihi

Rond kerst was Anouk weer ziek, weer haar oortjes, en nu mogen we 8 januari naar de kno arts! Afwachten dus allemaal weer! Mama was ook zo ziek met de kerstdagen. Hopelijk blijven de ziekte kiemen nu weg!

Dit was ons jaar in vogelvlucht! haha Wat gaat er in 2016 gebeuren? Geen idee!!
We hopen oprecht allemaal gezond te blijven, dat is toch echt wel heel belangrijk! Mama heeft geen goede voornemens, eindelijk een keer niet afvallen haha), Anouk mag in November naar de basisschool...slik...mijn kleine meisje....Gelukkig nog heel ver weg...
Jij Julian, gaat in September alweer naar groep 7. Oma Leeflang word 60..Papa en mama allebei 32! haha

Verder gaan we heel veel genieten van en met elkaar! Lieverds, we hopen dat we nog heel lang in goede gezondheid van elkaar mogen genieten!

Een heel gezond en gelukkig 2016 allemaal!

Liefs mama, ik hou van jullie!