Dagboek

Aantal berichten: 1774
Ga naar:   

Vakantie verslag - Julian jarig - afzwemmen en nog veel meer!

15 september 2019

Hoi lieverds!

Zondags zijn we druk geweest met van alles. Papa moest onverwachts werken, dus mama ging koffers inpakken en het huis netjes maken. 

Maandag ochtend om half negen gingen we rijden. We gingen eerst een dagje naar Toverland! Mama had via de radio kaartjes gewonnen voor Toverland. Dus die hebben we gelijk benut. Het is een net en schoonpark. Veel aan uitstraling. Je hebt een groot binnen gedeelte voor de wat kleinere kinderen. Het was een heel leuk park maar toch op 1 of andere manier niet zoveel meer aan voor Julian. Hij is met papa in de achtbanen geweest, en we zijn natuurlijk samen ook in verschillende attracties geweest. Mama gaat alleen niet in achtbanen. Dat vind jij toch wel heel jammer Julian. Mama vind dat echt gewoon veel te eng.

We hebben het echt heel leuk gehad in Toverland.Om vijf uur ging het dicht, maar mama had op buienradar gezien dat het slecht weer ging worden. Dus half vijf gingen we rijden naar de Macdonalds, dat was 5 minuten rijden, en we stapten net binnen toen het heel hard ging regenen en onweren. Dus wij zaten wel lekker!

Na het eten gingen we naar Duitsland, dat was nog zo een 45 minuten rijden. Dat was prima te doen. Het hotel lag midden in de stad van Duisburg. Het was echt een keurig schoon en netjes hotel! Mama had express een hotel met een zwembad geboekt. Ook al was het een klein zwembad, jullie vermaakten je daar opperbest! Heerlijk lekker gek doen met elkaar! Duiken, bommetjes, spelletjes noem maar op. 

Na het zwemmen lekker naar de hotel kamer. Iedereen ging lekker douche, en je kan eigenlijk niets anders dan op bed gaan liggen op de hotelkamer. We hadden gelukkig Wi-fi en dus konden we lekker Ajax kijken! Yeah! Anouk, jij was snel vertrokken en hebt heerlijk geslapen terwijl wij ajax keken. 

De volgende dag gingen we al vroeg op pad richting Moviepark. We waren er echt heel snel, met een kleine 20 minuten rijden. Aangekomen stonden er al hele rijen om naar binnen te gaan. Wij moesten eerst ons kaartje omruilen voor de 2e dag dat we dan ook zo naar binnen konden. Daarna zijn we het park in gegaan, en zijn papa en Julian lekker samen door het park gaan lopen. Het werd al vrij snel heel druk. We zijn om 16 uur nog een show gaan kijken en wat was die fantastisch! Echt zo gaaf!

Daarna nog in een paar attracties geweest, het park was tot 20 uur open maar we zijn om half zes weggereden richting het hotel. Daar weer lekker gezwommen de kids. Lekker weer douche in de hotelkamer. We zijn nog even naar een supermarkt in Duitsland geweest. Dat was nog een hele puzzel, aangezien ons mobiele internet niet optimaal werkte en we dus niet echt een tom tom hadden. Maar we hebben het gered. De bedden in het hotel waren echt super!

Vandaag alweer woensdag, ons laatste dagje in Movie park. We gingen rond kwart over negen richting Movie park, en we hebben er ruim 2 uur over gedaan!!!!!!! Een hele file richting moviepark. Zoveel mensen als daar waren. Papa en Anouk hebben nog een aantal keer in de rij gestaan voor attracties, maar Julian en mama hadden het eigenlijk al heel snel bekeken. Een mierenhoop bijelkaar...echt niet normaal! Heel jammer maar we zijn rond 15.30u weer vetrokken. Tegen vijf uur waren we in Nederland en zijn we wat gaan eten bij de Mac. Om 20 uur reden we de straat weer in en verlangden we weer lekker naar ons eigen bedje. Anouk is lekker gaan douche en wij de spullen opruimen. Daarna de rest lekker douche en zo gingen we weer lekker in ons eigen bedje slapen!

 

We waren 1 dagje thuis. Dus lekker alle was weg wassen en toen weer koffers inpakken voor het weekend Slagharen! Dat was echt weer ouderwets genieten! We hadden lekker arrangementen geboekt, met lekker avondeten en ontbijt! Heerlijk echt vakantie vieren! Hier was het niet druk en we hebben echt van en met elkaar genoten! De avonden waren we naar de bingo, en dat was super gezellig!

 

Kortom we hebben echt een hele lekkere vakantie gehad. Toen lekker nog een weekje thuis. Dinsdag's was Julian jarig en hebben we hem verrast met een nieuwe mobiel. Hij was echt super blij! Heel veel geld gehad en daar heb je allemaal merkkleding van gekocht. Dat wilde je heel graag.

Verder rustig aan gedaan, en maandags moest Anouk weer naar school, jou groep 4 avontuur gaat beginnen! Julian mocht dinsdags meteen aan de bak. Julian jij bent een niveau lager gegaan. Je cijfers zijn tot nu toe echt super goed, je wilt alleen nog niet echt aan de bak..Leren vind je echt een dingetje en heb je geen zin in. Dat levert best wel eens strijd op tussen jou en ons.

Vorige week heb je je spalkje onder gekregen Julian! Maandag 4 november mag je beugel onder eruit!! Yeah! Dat werd ook de hoogste tijd! haha Je gebit is echt prachtig geworden! Wauw! Je hebt mama al dik ingehaald qua lengte! 

Anouk, jij mocht 6 oktober afzwemmen voor C! En je hebt nu je zwem ABC compleet! En wat zwem je goed kanjer! Een hele fijne gedachte dat jij zo goed zwemt. Topper! Helaas kon papa er niet bij zijn omdat hij moest werken. Van papa en mama heb je eindelijk een zeemeerminnnen staart gekregen! Zondag gaan we hem uittesten! Afgelopen maandag ben je begonnen met je volgende diploma: Snorkelen! Je bent een echt waterratje en je wilt het echt helemaal zelf! je bent echt super enthousiast erover. We moeten even je eigen snorkelset aanschaffen! 

Julian heeft voor zijn verjaardag kaartjes gekregen voor Ajax-Feyenoord! Eind september kwam er een prijsvraag van AJAX, hoe ga je juichen als AJAX scoort tegen feyenoord! Nou..mama heeft het neefje van papa een berichtje gestuurd..of hij niet een geweldig idee had. Nou dat had hij! Ik zal even kijken of ik het filmpje hier op kan krijgen. Maar afgelopen dinsdag kreeg mama een mailtje: JE HEBT GEWONNEN!!!!! YEAHHHH! JIJ MAG MET EEN AJAX SPELER HET VELD OPLOPEN! Hoe cool is dit! Wauwww!!Zondag 27 oktober is het al zover! Joepieeeeee! Nu gaan we dus met zijn viertjes naar AJAX-Feyenoord!

De herfstvakantie staat ook voor de deur. Papa en mama hebben er onwijs veel zin in. Papa en mama hebben ook vakantie en we hebben een leuke verrassing in petto. De zaterdag van de herfstvakantie gaan we naar het concert van kinderen voor kinderen. Zondag met zijn allen naar Ajax. Kortom..het word een fantastische week! Een week waarin we leuke herinneringen gaan maken als gezin!

 

Ik hou van jullie toppers!

Dikke kus en liefs mama

Bijna vakantie!

09 augustus 2019

Hoi lieverds!

We zitten inmiddels in de 4e week van de schoolvakantie! Mama moet nog 1 dag werken, en papa nog 2! Eindelijk hebben wij dan ook vakantie! 

Julian jij bent over naar de 2e klas. Je zat in de brugklas Havo maar je gaat een stapje terug. Je gaat naar TL. TL is de MAVO van vroeger. Wij waren er ook helemaal niet meer in thuis. Papa en mama vinden het niet erg dat je een niveau lager gaat. We vinden alleen je instelling erg jammer. Misschien was het echt te moeilijk, maar je hebt echt totaal niks aan school gedaan. Je allerbeste vriend Jef, daar zat je bij de in de klas. Die kwam 1/10 punt te kort voor de 2e klas van HAVO en gaat dus ook TL doen. Mama was daar achteraf wel blij mee want zo kom je niet alleen in een nieuwe klas en heb je toch je vriend naast je staan.

Je beugel mag er ook bijna uit! Begin September hebben we nog een afspraak. En dan horen we waarschijnlijk wanneer hij er uit mag! Heerlijk zou dat zijn! Wauw! Dan kunnen we die periode ook weer afsluiten en over een paar jaar weer opstarten met Anouk.

Nog 11 nachtjes slapen en mijn kleine jongen word dan zomaar 13 jaar! Wat is het allemaal snel gegaan. Van een klein hulpeloos mannetje naar een hele grote puber die het ons echt lastig maakt. Natuurlijk gaat  het dagen ook goed, maar soms...echt het is zo lastig een puber! Ze zeggen allemaal dat het straks over is. We wachten het af!

Anouk, jij klein lief meisje! Je bent zo lief voor iedereen! Einde van het schooljaar hadden papa en mama nog een gesprek op school. Juf geeft aan dat je rekenen echt niet snapt. Ze kunnen het uitleggen aan je maar op de één of andere manier komt het niet bij je binnen. Je hebt natuurlijk kinderen die dyslectisch zijn maar je kan ook discalcullie ( ik weet niet of ik het goed schrijf) hebben. Klok kijken snap je ook niks van, sommetjes tot 20 gaan nog wel maar dan word het lastig. Ze kunnen het sowieso pas testen in groep 6. Ze gaan je in ieder geval veel hulp aan bieden op het gebied van rekenen. Na de zomervakantie ga je dus naar groep 4! 

De laatste schooldag had mama lekker pannenkoeken gebakken voor jou klas! Wat vonden de kinderen dat lekker! mmmm! De school vakantie vliegt voorbij. Jullie hebben allebei al bij vriendje/vriendinnetje gelogeerd. Ook hebben ze hier al geslapen. Kortom, lekker genieten van alles. Tussendoor ben jij Anouk veel in het zwembad en ben jij dus al poepie bruin! Iedereen zegt het haha!

Jullie vermaken je nog wel prima, al merken papa en mama dat jullie wel weer toe zijn aan schoo! haha Weer lekker die regelmaat. 

Lieverds,mama houd van jullie, heel veel. Mama heeft het momenteel best zwaar met haar zelf,en heeft daar hulp voor gezocht. Ik hou van jullie, tot de maan en de sterren en weer terug!

Dikke kus en we blijven lekker genieten van en met elkaar!

 

 

Zomaar

08 mei 2019

Hoi lieverds!

Mama had beloofd wat vaker te schrijven! Nou hier is mama weer! Jullie hebben lekker twee weken vakantie gehad. Papa en mama moesten gewoon werken. Dus we hebben niet zoveel beleefd! Julian met jou gaat het goed, je bent wel een echte puber..Poe! Soms vinden papa en mama het heel moeilijk hier mee om te gaan. Je kan best heftig reageren op dingen, en dan denk ik echt: Zegt mijn zoon dit???? Hopelijk trekt het later wel bij! haha Anouk ziet vaak jou reageren en ik zie veel dingen van Julian terug bij Anouk..En dan is Anouk nog maar 6 jaar!

Je doet sinds een paar maanden eindelijk je haar zelf. Dat werd tijd jongen! Van de week moesten we zo lachen tijdens het eten. Anouk vraagt mama hoe komen baby's in je buik? Mama zei dat verteld Julian je wel, hij moest zo lachen! Geweldig! Nog 2 maanden school en je gaat ook alweer naar de 2e! Je gaat naar alle waarschijnlijkheid naar TL ! Papa en mama zijn trots op je lieve kleine jongen! Klein ben je niet meer, in Augustus word je alweer 13 jaar! Qua lengte ben je nu even lang als mama! 

In de vakantie zijn we nog wel wezen bowlen en glow in the dark midgetgolf! Wat hebben we het leuk gehad! Ook samen de bekerwedstrijd gekeken van Ajax! Natuurlijk hebben ze gewonnen! Julian, jij vind het prachtig! Hij zegt dit maak je toch nooit meer mee dat Ajax in de finale komt van de Champions League! Dat zeggen papa en mama, weet je nog, in 1995...Toen Ajax alles won wat er te winnen valt! Conclusie: We worden oud haha

Anouk, jij mag afzwemmen voor B! Het heeft een tijdje geduurd maar nu is het dan zover! A.s zondag, op moederdag mag jij om half negen afzwemmen! Jippie! We zijn trots op jou kleine meid! Nu nog op naar C ! Want ook daar gaan we voor verder! A is de aftrap, B is de basis en C maakt het compleet! Een fijne gedachten!

Je gaat sinds kort ook alleen naar Oma die bij ons in het dorp woont! Je vind het geweldig! Halverwege moet je wel een wat drukkere weg oversteken, maar je kijkt goed! Daar vertrouwen we maar op! Vorige week heb je ook voor het eerst een boodschap alleen bij Deen gedaan! Rugtas op, met de spacescooter en gaan! haha Je geniet er echt van! Iets met kleine meisjes en loslaten!

 

Mama werkt Dinsdag,Donderdag, Vrijdag (om de week) en elke Zaterdag. Nu heeft mama een voorstel gekregen van haar baas om voortaan elke vrijdag te werken en de zaterdag om de week! Daar zeggen we geen nee tegen! Vanaf 1 juni gaat dat in! Julian werd helemaal blij, hij zei kom je dan bij mij kijken met voetbal? Natuurlijk jongen! Het is jammer dat papa en mama altijd elke zaterdag moeten werken. Maar nu gaat daar dus verandering in komen!

De zomervakantie staat ook weer voor de deur! En we hebben onze vakantie plannen ook al uitgewerkt! Aangezien we best met een leeftijdsverschil zitten om iedereen tevreden te houden, was het best moeilijk. Jullie willen heel graag naar Frankrijk, Julian had zelfs iets gezien in Kroatië. Maar nee dat gaat hem niet worden. We blijven lekker in Nederland. Julian heeft een weekend Moviepark uitgekozen en Anouk een weekend naar Slagharen. In Slagharen komen we echt al 6 jaar achter elkaar ofzo. Het blijft gewoon echt genieten daar. Moviepark gaan we in een hotel slapen in Duisburg! We hebben wat om naar uit te kijken en hebben er onwijs veel zin in!

Ik hou van jullie, tot de maan en de sterren!

Dikke kus mama

Wow!!!

19 april 2019

Hoi lieverds!!

 

Woowwww!!! Mama heeft vorig jaar voor het laatst geschreven. Ik weet niet eens wanneer het account afloopt..Ergens denkt mama gewoon om te stoppen. Ik hou hem niet heel goed meer bij helaas. Te druk met van alles en nog wat. 

Maar goed, waar gaan we beginnen? De Maand Januari stond in het teken van dat Oma Pip gaat verhuizen en we naar ons! Ze komt gewoon weer in het dorp wonen bij ons. Hoe fijn is dat? 

18 Januari is ons neefje  Quinn Daley geboren! Wat een prachtig mannetje is het en wat zijn we trots! Natuurlijk zijn we hem gelijk gaan bewonderen! 

20 Januari is de dag dat oma officieel bij ons in Waarland woont! Yeah!! Het is alleen jammer dat oma al ruim 5 jaar met heel veel pijn in haar buik loopt. Inmiddels zijn we daarvoor bij de pijnpoi geweest en heeft ze een Sens kastje gekregen. Dat zijn pleisters die je op je buik plakt en doormiddel van dat kastje geef je een soort schokje op de plek van de pleisters. Tot nu toe helpt dat redelijk. 

Julian, we hebben inmiddels een gesprek op school gehad. Zoals het er nu naar uit ziet is de HAVO echt te hoog voor jou. Het is ontzettend jammer dat je totaal geen inzet toont of werk maakt van iets. Papa en mama maakt het echt niks uit wat je doet, maar we vinden wel dat je inzet kan tonen. Half mei komen de definitieve adviezen voor het 2e schooljaar. Het is ontzettend jammer, je hebt net allemaal nieuwe vrienden gemaakt en zal nu weer opnieuw moeten beginnen. Je bent ook echt een puber geworden. Brutale mond, woede aanvallen, lekker dwars, laatste woord willen hebben..hallo puberteit! Daardoor lijkt het in jou ogen alsof wij de stomste ouders zijn.

Anouk, met jou zijn we een heel traject doorgeweest. Je hebt een mri scan van je rug gehad, deze was gelukkig helemaal goed. Ook weer aangepaste schoenen uitgezocht en deze krijgen we eerdaags. Verder gaat het goed met je op school na een stroeve start. Je hebt je draai helemaal gevonden.

Mama werkt veel, momenteel vervang ik langdurig iemand op de maandag. Maar mama ziet toch in dat het een beetje te veel is van het goede. 5 Dagen werken is best pittig! Gelukkig nu 3 weken niet, en dan kijken we even hoe of wat. Ook kreeg mama van haar baas de kans om op zaterdag om de week vrij te zijn! Wauw! Daar zeggen we geen nee tegen. Nu kan mama ook eens bij Julian kijken bij het voetbal! Papa is ook hard aan het werk deze komende maanden. Het vakantie seizoen komt er aan en dus druk op het werk. Heel veel toeristen.

Het is alweer bijna Pasen! Het is volop zomer lijkt het wel in Nederland! Heerlijk dit weer! De zwemkaarten zijn besteld voor het komende zwemseizoen. Anouk is druk bezig voor haar B diploma. We gaan in juli nog naar voetbalfestival in Utrecht, in Oktober gaat mama met Anouk naar Kinderen voor kinderen. Allemaal leuke dingen! Maar eerst morgen mama naar Nick en Simon! 

Nou lieverds, het is niet veel maar mama weet het allemaal niet precies meer van de afgelopen maanden wink.

Ik hou van jullie tot de maan en de sterren! Heel veel! Momenteel maakt mama ook niet veel foto's. Sowieso niet van Julian aangezien die dat niet wilt haha!

Dikke kus en liefs mama

 

 

Snoepjes ophalen

11 november 2018

Hoi lieverds!!!!

Daar is mama weer! Wat hebben we het druk allemaal! Werken,school,sporten en alles bij elkaar! Net als iedereen! Daardoor gaat het allemaal ook onwijs snel! Julian, met jou gaat het goed op school! Je eerste cijfers druppelen binnen. Je vind het wel lastig als je meerdere proefwerken op 1 dag hebt. Je bent ook goed ziek geweest. Spugen, diarree, hoofdpijn en buikpijn! 4 Dagen duurde het! Gelukkig weer opgeknapt en tot nu toe niemand anders aangestoken. Voor jou vanavond geen snoepjes ophalen meer! De deur wil jij ook niet open doen, dat mag papa doen haha! Je bent sinds kort ook scheidsrechter bij de voetbal. De jeugd onder de 9 jaar mag jij fluiten. Mama is trots op jou kanjer! 

 

Anouk jij staat te popelen om snoepjes op te halen. Je hebt een hele mooie lampion gemaakt op school. Een koets! Het lichtje zit er al in! Vanavond ga je met 5 vriendinnetjes snoepjes ophalen! Straks komen Nancy,Adis en Almin nog voor je verjaardag! Helaas komt Dinand niet mee want die is bij zijn moeder. 

Bij Casper  en Cindy schiet het ook op! Inmiddels de 30 weken gepasseerd! Wat zijn we nieuwschierig naar dat kleine wondertje! Word het een neefje of nichtje?! Spannend hoor!

Mama haar contract liep af in Januari 2019. Afgelopen week heeft mama gehoord dat ze een vast contracht krijgt! Wat is mama blij! Een hele zorg minder! Mama heeft het onwijs naar haar zin op het werk! Leuke collega's! 20 Uur staat in het contract, maar vaak werkt mama er wel meer. Dit alles heeft mama besloten om te stoppen op maandag met schoonmaken bij een oudere mevrouw. Bijna 10 jaar heeft mama daar schoongemaakt. Maar nu is het tijd dat mama ook om haar eigen denkt. Het leven bestaat niet alleen uit werken, maar ook tijd voor mezelf. Doordat mama elke zaterdag werkt heeft mama eigenlijk geen weekend. Nu heeft mama straks zondag en maandag vrij! Heerlijk!

Afbeeldingsresultaat voor keep calm ik heb een vast contract

Lieverds, een beetje zekerheid voor de toekomst! Heel fijn! Later zullen jullie dit ook begrijpen! Binnenkort maar eens gezellig uiteten om dit te vieren! Vandaag gaat niet lukken want we moeten snoepjes ophalen!

Ik hou van jullie! Onwijs veel!

Dikke kus en liefs mama